За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6 (20KH006KRT)

код товару: U0306979
Ціна за одиницю:
64892 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Lenovo ThinkPad
Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 2560x1440 (WQHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS

Процесор

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel UHD Graphics 620

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології 4G LTEBluetooth3GWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення LAN (RJ-45)2 х Thunderbolt 32 x USB 3.0HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro 64bit

Живлення

Заявлений час роботи (годин) 15

Фізичні характеристики

Вага 1.1 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель ThinkPad X1 Carbon 6
Артикул 20KH006KRT
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Максимальна продуктивність

Завдяки новому процесору Intel QuadCore восьмого покоління продуктивність роботи збільшується на 35 % у порівнянні з процесорами попереднього покоління. Швидкодія пам'яті також підвищено завдяки технології LPDDDR3. Укомплектувавши ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon (6th Gen) модулем LTE-A (опціонально), який дозволяє підключати пристрої до Інтернету в будь-якій точці світу, ви зможете ефективно працювати всюди, куди б ви не відправилися по службових справах. При наявності ІЧ-камери активується технологія Glance, яка забезпечує комплексне розпізнавання особи, райдужної оболонки ока та руху погляду. В результаті ви можете взаємодіяти з пристроєм більш зручним і інтуїтивно зрозумілим способом: курсор фокусується автоматично, а вікна можна переміщати простим рухом очей!

Восхищайте себе та інших

Нові ноутбуки X1 — перші ПК з підтримкою технології Dolby Vision — забезпечують підвищену яскравість, розширений контраст, дивно точну передачу кольору і максимальну деталізацію. Який би не був Ваш вибір, Ви отримаєте яскравий і якісний дисплей в корпусі з вузькими рамками. Одне з головних переваг цих моделей — максимальний час автономної роботи!

Чудове звучання вражає своєю реалістичністю

Оснащений динаміками з підтримкою технології Dolby Audio Premium, ноутбук X1 дарує багате і могутнє звучання, без якого немислимі мультимедійні розваги. Динамічна настройка дозволяє досягти ефекту реалістичного і об'ємного звуку рівня домашнього кінотеатру. Покращена якість відтворення низьких частот і більш точна підстроювання рівня гучності роблять звук кристально чистим і гучним — таким, яким варто поділитися. А якщо необхідно підключити навушники, то завдяки Dolby Atmos ви зможете зануритися в цілий світ звуків і насолодитися ефект повної присутності.

Від 0 до 80 % за 60 хвилин

Акумулятор ноутбука Lenovo ThinkPad X1 Carbon (6th Gen) забезпечує роботу в автономному режимі до 15.5 годин. Функція швидкої зарядки дозволяє зарядити розряджений акумулятор на 80 % всього за годину. Таким чином, всього за годину обідньої перерви або очікування в аеропорту можна з легкістю зарядити акумулятор, щоб отримати ще 12 годин безперебійної роботи. Що ще потрібно любителеві подорожей? Коли ви працюєте за столом, ваш пристрій надійно і впевнено займає своє місце на новій док-станції завдяки боковому механічного кріплення. Зручні напрямні забезпечують ідеальну стабільність при установці будь-якого пристрою ThinkPad на док-станцію.

Мудрець каже, тільки коли йому є що сказати

Голосовий помічник Cortana Premium дозволяє віддавати команди ноутбука Lenovo ThinkPad X1 Carbon (6th Gen) з відстані 4 метри. Вбудовані всеспрямовані мікрофони дальнього радіусу дії забезпечують максимально ефективне голосове управління. Щоб вивести пристрій із сплячого режиму, достатньо короткої фрази. Швидкий і зручний пошук файлів і подій календаря. Можна перевести пристрій в режим очікування Modern Standby, щоб збільшити час роботи акумулятора. Говорите — і одночасно з цим підвищуйте продуктивність.

Будьте готові до цього шоку

Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon (6th Gen) оснащений роз'ємом Intel Thunderbolt 3, який підтримує високошвидкісні технології Thunderbolt для портів USB-C (до 40 Гбіт/с). З'єднайте кабелем порт USB-C і пристрій з підтримкою технології Thunderbolt 3, щоб підвищити пропускну спроможність порту будь-якого іншого типу (для портів передачі даних вона підвищується в чотири рази, для відеороз'ємів — удвічі) і забезпечити подачу живлення. Таким чином, вам будуть доступні технології Thunderbolt, USB-C і DisplayPort — і все на одному пристрої.

Створений, щоб працювати довго. Дуже довго.

Lenovo протестували ноутбук ThinkPad X1 Carbon (6th Gen), як і всі пристрої ThinkPad, на відповідність вимогам дванадцяти військових стандартів, а також виконали понад 200 перевірок якості його функціонування в екстремальних умовах. Це пристрій не підведе ні за яких обставин. Воно буде надійно працювати серед арктичних снігів і пилових бур, в невагомості і під проливним дощем. Крім того, посилений корпус з четырехслойного вуглецевого волокна з каркасом з магнієвого сплаву відрізняється неперевершеною міцністю і довговічністю.

Захист конфіденційності в одне торкання

ThinkShutter — кришка-слайдер — дозволяє більше не турбуватися про те, що за вами хтось може спостерігати, або про те, що ви випадково увімкніть веб-камеру. Вона гарантує конфіденційність і безпеку користувача в той час, коли фронтальна камера не використовується. Ця зручна в експлуатації кришка забезпечує надійний захист.

Найголовніше — ніяких протікання чорнил!

Ви зможете швидко і зручно входити в систему за допомогою функції розпізнавання відбитку пальця або особи, якщо на пристрої встановлена ІК-камера і Windows Hello. Крім того, сканер відбитків пальців запобігає розкрадання біометричних даних завдяки технології захисту від спуфінга. Зображення відбитка пальця зберігається на мікросхемі, тому для автентифікації при вході в систему не потрібно відправлення такого зображення. Дані надійно захищені завдяки дискретному довіреній платформному модулю (dTPM), який забезпечує шифрування інформації. І якщо навіть цього недостатньо, щоб змусити системних адміністраторів закохатися в новий ноутбук автоматично, то функції перевірки достовірності FIDO точно приведуть їх у повний захват.

Вона забезпечує посилену ідентифікацію і гарантує безпеку доступу на трьох рівнях. FIDO використовує онлайнові облікові дані автентифікації під час входу на такі веб-сайти, як Facebook або Google, або здійснення платежів через PayPal, Visa і т. д. Це глобальне рішення підвищує безпеку веб-служб, допомагає скоротити витрати компаній, що спрощує роботу користувачів і захищає їх від небезпек мережі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

64892 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!