За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Lenovo ThinkPad P52 (20M9001LRT)

код товару: U0315232
Ціна за одиницю:
132478 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Lenovo ThinkPad
Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 3840x2160 (4К)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS

Процесор

Процесор Intel Xeon E-2176M (2.7-4.4 GHz)

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 1 ТБ
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA Quadro P2000
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB Type-C3 х USB 3.1LAN (RJ-45)HDMImini DisplayPortКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro 64bit

Фізичні характеристики

Вага 2.9 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель ThinkPad P52
Артикул 20M9001LRT
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Lenovo ThinkPad P52 (20M9001LRT)

Потужність настільного комп'ютера і мобільність ультрабука. Використовуйте в дорозі неперевершену продуктивність чотирьох ядерного процесора мобільної станції ThinkPad P52. Цей високопродуктивний ультрабук оснащений процесором Intel® Xeon® Processor E-2176M (12M Cache, up to 4.40 GHz), відкритий NVIDIA® Quadro професійного рівня, засобами захисту бізнес-класу і поліпшеними засобами комунікацій. Відмінний вибір для дизайнерів, інженерів і фахівців з комп'ютерної графіки

Висока продуктивність. Ще ніколи продуктивність ноутбука не була настільки висока. Процесор в поєднанні з вбудованими засобами захисту піднімає рівень роботи і творчості на нову висоту. Удосконалена архітектура і графічна карта NVIDIA® Quadro® c 4 ГБ відеопам'яті GDDR4 забезпечують неперевершене швидкодію. Простий у використанні ноутбук ThinkPad P52может бути налаштований відповідно до ваших фінансовими можливостями. Розкрийте свій творчий потенціал з першого запуску.

Свобода від кабелів. В конфігурації з двома акумуляторами продуктивний і при цьому легкий і тонкий ноутбук ThinkPad P52 дозволяє працювати в автономному режимі цілий день. На зустрічі з клієнтом, на робочому місці в офісі або в поїздці вам завжди гарантовано успішне вирішення будь-яких завдань в будь-якому місці - завдяки підтримці технології Power Bridge. Удосконалена архітектура і графічна карта забезпечують неперевершене швидкодію. Виберіть модель ThinkPad P52 з дисплеєм, що має дозвіл 4K (3840 x 2160), щоб насолоджуватися неперевершеною якістю зображення і графічних ефектів.

Безпека корпоративного рівня. Ноутбук ThinkPad P52 оснащений засобами бізнес-класу, які забезпечують безпеку, покращують управління і підвищують ефективність роботи. Завдяки довіреній платформенному модулю (TPM), вдосконаленому сканера відбитків пальців, ІК-камері з підтримкою технології розпізнавання осіб Windows Hello або HD веб-камері з підтримкою технології ThinkShutter, гарантований захист даних і недоторканність приватного життя. Конструкція ергономічної клавіатури зі світлодіодним підсвічуванням, оптимізована під ОС Windows, дозволяє ефективно працювати навіть в умовах слабкої освітленості.

Високошвидкісне підключення. Обмінюйтеся даними між ноутбуком ThinkPad P52 і іншими вашими пристроями за допомогою технології USB-C Thunderbolt ™ 3, яка підтримує одночасне підключення як дисплеїв з високою роздільною здатністю, так і високошвидкісних пристроїв зберігання даних. І крім того, є місце для двох портів USB 3.0 і двох портів USB-С. Ця модель оснащена адаптером WWAN (опціонально), що робить її по-справжньому мобільного. Завдяки підключенню до мережі LTE-A оператора стільникового зв'язку ви завжди будете на зв'язку.

Lenovo Group Limited -комп'ютерна компанія Китаю, що має реєстрацію в Гонконзі і займає четверте місце в світі по виробництву ПК. Ці відомості успішності компанії наведені за результатами 2007 року. Попереду компанії за цим показником знаходяться фірми HP, Dell, Acer. Генеральний офіс фірми розміщений в американському місті Перчейз, штаті Нью-Йорк. Компанія спеціалізується на розробці та виробництві ПК, КПК, фірмі належать розробки сєверов, відеопроекторів і моніторів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

132478 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!