За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Lenovo IdeaPad 330-15 (81DC00JJRA)

код товару: U0315523
Ціна за одиницю:
12434 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Lenovo IdeaPad

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1366х768 (HD)
Поверхня екрану антиблікове покриття

Процесор

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід DUMMY ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel HD Graphics 520

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.1 Type-C2 х USB 3.1LAN (RJ-45)HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Живлення

Ємність батареї 2 cell

Фізичні характеристики

Вага 2.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель IdeaPad 330-15
Артикул 81DC00JJRA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Lenovo IdeaPad 330 (81DC00JJRA)

Ноутбук - це не просто електронний пристрій. Це інвестиція. Тому ноутбук Ideapad 330 захищений спеціальним зносостійким покриттям, стійким до побутових пошкоджень, а також прогумованими деталями знизу, які забезпечують максимальну вентиляцію і продовжують термін служби компонентів. Максимальна продуктивність - зараз і далі. Завдяки можливості вибору специфікацій відповідно до своїх зростаючими потребами, ти можеш бути впевнений, що ноутбук Ideapad 330 буде відмінним помічником в майбутньому.

Потужний процесор Intel® Core ™ i7 8-го покоління (в максимальній комплектації) в поєднанні з удосконаленими дискретними відеокартами від AMD і NVIDIA ™ гарантує плавну роботу в режимі багатозадачності, приголомшливі відчуття від ігор, швидке завантаження системи і найширші можливості для домашнього кінотеатру. Швидке заряджання в будь-який час. Сідає акумулятор і немає часу на його зарядку? Ноутбук Ideapad 330 дозволяє працювати від акумулятора до 6 годин і підтримує технологію Rapid Charge, завдяки якій 15-хвилинна підзарядка забезпечує ще до 2 годин автономної роботи. Використовуй свій час найкращим чином.

Значний обсяг пам'яті для зберігання фотографій, фільмів і інших даних. Настрій систему зберігання даних ноутбука Ideapad 330 відповідно до своїх уподобань і не витрачай гроші на непотрібні функції.

Установи жорсткий диск (HDD) SATA ємністю до 2 ТБ для зберігання відео, фото та інших файлів. Або використовуй твердотільні накопичувачі (SSD) PCIe ємністю до 256 ГБ, які скорочують час завантаження системи і прискорюють передачу даних. Ти також можеш об'єднати твердотільний накопичувач (SSD) PCIe ємністю 256 ГБ з жорстким диском (HDD) SATA ємністю 1 ТБ, створивши гібридну систему зберігання, щоб отримати переваги обох технологій.

Оціни широкі можливості Windows 10 завдяки останнім оновленням з набором неймовірних функцій. Потужні інструменти оновленого додатка «Фотографії» допоможуть легко і з задоволенням створювати відеоісторії: ти зможеш накладати звукові доріжки, додавати переходи, застосовувати 3D-ефекти і робити багато чого іншого. А обмінюватися інформацією тепер набагато простіше завдяки інтуїтивно зрозумілим налаштувань, які допоможуть легко і швидко підключатися для спілкування з друзями і близькими.

Продумана і безпечна попередня установка ПО. Lenovo сповідує філософію мінімалізму, тому в твоєму ноутбуці немає нічого зайвого - тільки те, що потрібно для безпечного і негайного використання. У нашому списку встановленого ПЗ тільки п'ять відібраних вручну додатків, створених для підвищення продуктивності.

Приголомшливе якість зображення і насичений об'ємний звук. Оснащений 15,6-дюймовим дисплеєм стандарту FHD (в максимальній комплектації) ноутбук Ideapad 330 забезпечує відмінну якість зображення. Завдяки підтримці технології Dolby Audio ™ цей ноутбук змінить твоє уявлення про розваги. Навіть на максимальній гучності динаміки передадуть найтонші нюанси звуку без спотворень.

Lenovo Group Limited - це комп'ютерна компанія Китаю, що має реєстрацію в Гонконзі і займає четверте місце в світі по виробництву ПК. Ці відомості успішності компанії наведені за результатами 2007 року. Попереду компанії за цим показником знаходяться фірми HP, Dell, Acer. Генеральний офіс фірми розміщений в американському місті Перчейз, штаті Нью-Йорк.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12434 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!