За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук HP Pavilion 15-cs0010ur (4GN90EA)

код товару: U0327164
Ціна за одиницю:
20633 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) HP Pavilion

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS

Процесор

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм HDD 1 ТБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel UHD Graphics 620

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.1 Type-C2 х USB 3.1LAN (RJ-45)HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Живлення

Ємність батареї 3 cell

Фізичні характеристики

Вага 1.9 кг
Колір синій

Інші

Виробник HP
Модель Pavilion 15-cs0010ur
Артикул 4GN90EA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук HP Pavilion 15-cs0010ur (4GN90EA)

Приголомшливий звук. Завдяки технології BeatsAudio і двом динамікам ноутбук HP Pavilion забезпечує найкраще звучання, якого можна досягти на ПК. Зберігайте на ноутбуці все, що вам необхідно. Не турбуйтеся про брак місця на диску - цей надійний ноутбук володіє містким сховищем для зберігання файлів, музики, фотографій, відео та багато чого іншого.

Підключайтеся різними способами. Зручне підключення до дисплеїв, принтерів і інших пристроїв. Наявність декількох портів виключає необхідність у величезній кількості прохідників. Все необхідне для роботи. Завдяки потужному акумулятору ви можете працювати до 9 годин без підзарядки. Виконуйте завдання будь-якої складності і будьте впевнені, що у вас залишиться достатньо заряду для того, щоб розслабитися ввечері за улюбленими розвагами.

Стильний дизайн. Цей ноутбук прекрасно доповнить ваш образ і допоможе виділитися з натовпу. Він відрізняється тонким і легким корпусом, яскравим дизайном і продуманими деталями. Неперевершена якість звуку. Ноутбук HP Pavilion 15-cs0010ur (4GN90EA) подарує неймовірно насичене і реалістичне звучання завдяки двом динамікам HP, технології HP Audio Boost і професійної аудіосистеми, налаштованої фахівцями B & O PLAY. Живіть в ритмі улюбленої музики.

Процесори Intel шостого покоління. Процесори шостого покоління Intel Core працюють тихіше й швидше. У них реалізовано багато нових можливостей, яких немає на попередніх моделях. Windows 10. Відкрийте для себе можливості Windows 10. Будьте впевнені в своїх можливостях - використовуйте поліпшену версію звичної ОС Windows. Точність керування. Оцініть зручне інтуїтивне управління пристроєм за допомогою HP Imagepad. Завдяки підтримці жестів чотирма пальцями управління пристроєм стає ще простіше і природніше.

Неперевершена якість звуку. Комп'ютер HP оснащений аудіосистемою B & O PLAY, яка забезпечує високу якість і реалістичність звучання, а також можливості призначеної для користувача настройки і підтримки фахівців Bang & Olufsen. Завдяки аудіосистеми B & O PLAY в комп'ютері HP ви не просто почуєте музику, ви її відчуєте. Висока якість звучання. Широкий діапазон гучності. Технологія збільшення гучності HP Audio Boost дозволяє поліпшити якість звучання і добитися гучного, чіткого і насиченого звуку.

Низький рівень акумулятора? Не біда! Коли дорога кожна хвилина, технологія HP Fast Charge допоможе зарядити акумулятор на 50% приблизно за 30 хвилин. Ви зможете максимально швидко повернути в роботу розряду пристрій.

Сьогодні HP - це найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції. Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу.

У 2002 році HP стала випускати персональні комп'ютери, увійшовши в об'єднання з Compaq. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку виробництва. В її виробництві зайнято 150 000 працівників, оборот компанії за рік - понад 107 мільярдів доларів. Такі показники говорять про те, що компанія HP є найбільшою в світі компанією, що створює продукти в сфері інформаційних технологій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

20633 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!