За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук GIGABYTE AORUS 17 (AORUS_17X_AZG-65KZ665SH)

код товару: U0902818
Ціна за одиницю:
157499 грн
+2158 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Gigabyte AORUS
Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 17.3"
Роздільна здатність 2560x1440 (WQHD)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 240Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 14-th generation
Кількість ядер процесора 24

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 2 Тб
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader
Стандарт інтерфейсу SSD M.2 PCI Express 4.0x4
Кількість слотів M.2 2

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090
Об'єм вбудованої відеопам'яті 16 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.2 Type-C3 х USB 3.21 х Thunderbolt 4LAN (RJ-45)HDMImini DisplayPortКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 11 Home

Живлення

Ємність батареї 99 Втч

Додатково

Фізичні характеристики

Ширина 398 мм
Висота 30 мм
Глибина 293 мм
Вага 2.7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник GIGABYTE
Модель AORUS 17
Артикул AORUS_17X_AZG-65KZ665SH
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Настав час скористатися силою ІІ. Представляємо нову лінійку ігрових ноутбуків із штучним інтелектом від GIGABYTE. Новий AORUS 17X оснащений процесором Intel Core i9-14900HX та графічним процесором для ноутбуків NVIDIA GeForce RTX 4090 з максимальним TGP, що працює на базі штучного інтелекту з прискоренням для генеративного штучного інтелекту, що забезпечує неперевершену виробник. Ai Nexus, комплексний досвід штучного інтелекту як для геймерів, так і для авторів, піднімає керування харчуванням, ігрову продуктивність та програмне забезпечення для генеративного штучного інтелекту на новий рівень. Завдяки потужній технології охолодження Windforce Infinity корпус стає неймовірно тонким і домінує в ігровому світі завдяки чудовій продуктивності.

Неймовірна, чітка та плавна графіка

Насолоджуйтесь чіткою та точною ігровою графікою на екрані AORUS 17X з високою роздільною здатністю та високою частотою оновлення, який ідеально поєднує в собі чіткість зображення QHD 240 Гц та плавність. Технологія Dolby Vision покращує стандартне відео 4K з розширеним динамічним діапазоном (HDR), розкриваючи весь потенціал технології HDR за рахунок динамічної оптимізації якості зображення, щоб зробити кожне зображення більш глибоким, чітким і багатим на деталі. Вбудована широка кольорова гама забезпечує яскраві зображення та повне занурення, дозволяючи гравцям насолоджуватися чудовою графікою та домінувати на полі бою.

Екран ігрового ноутбука AORUS отримав сертифікат TÜV Rheinland на низький рівень синього світіння, всесвітньо визнаної сертифікаційної організації. Зменшене синє світло забезпечує здорове та комфортний перегляд. Він також отримав сертифікат відсутності мерехтіння, що знижує втому очей та сухість через мерехтіння.

Ноутбуки GeForce RTX 40 Series

Графічні процесори NVIDIA GeForce RTX серії 40 для ноутбуків забезпечують роботу найшвидших у світі ноутбуків для геймерів та творчих людей. Створені на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, вони забезпечують якісний стрибок у продуктивності завдяки технології DLSS 3 на базі штучного інтелекту та дозволяють створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів.

Найвища ігрова продуктивність

Процесор Intel Core i9-14900HX забезпечує продуктивність при будь-якій роботі та грі завдяки 8 ядрам Performance та 16 ядрам Efficient з гібридною архітектурою, створеною з нуля для Windows 11.

Найкраща пам'ять DDR5-5600

Ігрові ноутбуки AORUS підтримують найвищі специфікації DDR5-5600, доступні сьогодні на ринку. Швидкість 5600 МТ/с повністю розкривається, збільшуючи частоту кадрів в іграх та забезпечуючи стабільну продуктивність системи під час багатозадачності і навіть у найінтенсивніших іграх.

Нескінченне охолодження

Завдяки ексклюзивній революційній технології охолодження WINDFORCE Infinity високопродуктивні компоненти покриті паровою камерою великої площі. Двовимірний простір забезпечує швидке охолодження та підвищує ефективність охолодження на 35%. Завдяки використанню матеріалів із високою теплопровідністю з фазовим переходом можна повністю розкрити високу продуктивність центрального та графічного процесорів у більш тонкому корпусі, зберігаючи при цьому комфорт роботи. WINDFORCE Infinity зберігає прохолоду, поки ви занурені у гру.

Вершина флагманських моделей

Для створення швидкого та потужного ігрового ноутбука AORUS використовуються фрезерні верстати з ЧПУ великої площі. Конструкція, що нагадує космічний корабель, з посиленим шасі забезпечує кращу міцність та текстуру. Товщина 21.8 мм, світлові ефекти RGB і запатентований дизайн логотипу, що переливається, створюють безпрецедентну технологічну естетику.

Кастомізоване бойове спорядження

За допомогою RGB Fusion підсвічування кожної клавіші можна налаштувати незалежно, а користувач може налаштувати кольори та ефекти RGB для різних ігор. Користувачеві доступні 12 світлових ефектів, що дають змогу продемонструвати свій стиль. Насолоджуйтесь тактильною віддачею кожної команди, яку ви вводите в грі, з ходом клавіш 2.0 мм і поринете в дію.

Надтривалий час автономної роботи

Насолоджуйтесь найкращими розвагами, не підключаючи ноутбук! Він підтримує зарядний пристрій USB-C Power Delivery потужністю 100 Вт або вище. Ви також можете використовувати оригінальний зарядний пристрій GIGABYTE для швидкого заряджання. Він може зарядити батарею ноутбука до 50% лише за 30 хвилин, забезпечуючи максимальну мобільність при інтенсивному використанні в дорозі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

157499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!