За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Dell Vostro 3568 (N064VN3568_W10H)

код товару: U0308047
Ціна за одиницю:
11600 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Dell Vostro

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття

Процесор

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм HDD 1 ТБ
Оптичний привід DVD±RW
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel HD Graphics 520

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 3.01 х USB 2.0LAN (RJ-45)VGAHDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home 64bit Russian

Живлення

Ємність батареї 4 cell

Фізичні характеристики

Вага 2.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Dell
Модель Vostro 3568
Артикул N064VN3568_W10H
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Dell Vostro 3568 (N064VN3568_W10H) - 15.6-дюймовий антибликовий дисплей забезпечує чіткий показ деталей при роботі з електронними таблицями, фінансовими даними або електронною поштою.

Вбудована веб-камера високої чіткості і ПО Waves MaxxAudio Pro для підвищення якості звуку дозволяють проводити інтернет-конференції і колективно працювати над проектами. Підвищення продуктивності роботи. Процесор Intel Core забезпечує всі необхідні можливості для зручності вашої роботи в офісі або вдома.

Більше пам'яті. Фахівці, які звикли працювати в режимі багатозадачності, оцінять переваги підтримки двох модулів пам'яті SoDIMM DDR4. З ними можна одночасно тримати відкритими декілька додатків і перемикатися між ними без затримки. Потрібні файли завжди під рукою. Продуктивний SSD накопичувач на 256 ГБ дозволяє зберігати всі найважливіші документи в легкодоступному місці.

Порти HDMI і VGA підтримують периферійні пристрої та спрощують підключення до проектора для проведення презентацій або до другого монітора для більш ефективної роботи.

Більш швидкі і надійні підключення і обмін по портам USB 3.0 і за допомогою зчитувача карток пам'яті SD.С додатковим DVD-приводом ви зможете швидко копіювати і переносити файли, а також легко встановлювати програмне забезпечення для вашого бізнесу.

Додаткова підтримка Dell ProSupport або ProSupport Plus пропонує прямий доступ 24 години на добу, 7 днів на тиждень до послуг компетентних технічних фахівців, які допоможуть швидко діагностувати неполадки і усунути проблеми.

15-дюймовий антибликовий дисплей (як опція доступна роздільна здатність FHD 1080p) забезпечує чіткий показ деталей при роботі з електронними таблицями, фінансовими даними або електронною поштою. Вбудована веб-камера високої чіткості і ПО Waves MaxxAudio® Pro для підвищення якості звуку дозволяють проводити інтернет-конференції і колективно працювати над проектами.

Найвища швидкість підключень. Більш швидкі і надійні підключення і обмін по портам USB 3.0 і за допомогою зчитувача карток пам'яті SD. Пропалює, читайте, записуйте і завантажуйте. З оптичним DVD-приводом ви зможете швидко копіювати і переносити файли, а також легко встановлювати програмне забезпечення для вашого бізнесу.

Надійні кнопки. Неважливо, як часто ви будете використовувати кнопки харчування і мультимедійні кнопки, вони протестовані на гарантовану стійкість до 40 000 натискань. Стійкість до високих температур. Ноутбуки Vostro тестуються на стійкість до нетривалого перебування в умовах високої температури до 65 ° C (149 ° F) (наприклад, якщо ви залишите його в шафці спортзалу або закритій машині).

Надійні шарніри. Шарніри ноутбука Vostro тестуються Dell, прагнучи до того, щоб їх стан був ідеальним навіть після того, як кришка відкривалася і закривалася 20 000 разів. Безвідмовні клавіші. Тестуючи клавіатуру, Dell прагнуть до того, щоб вона могла безпомилково витримувати 10 мільйонів натискань часто використовуваних клавіш і не менше мільйона натискань сенсорної панелі. Ніщо не завадить вам закінчити свій роман.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11600 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!