За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-52-72AU (NH.Q3LEU.037)

код товару: U0308010
Ціна за одиницю:
37833 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Acer Nitro
Тип ноутбуку Ігровий

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття

Процесор

Кількість ядер процесора 6

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм HDD 1 ТБ
Об'єм SSD 128 ГБ
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 2.0LAN (RJ-45)USB 3.11 x USB 3.0HDMI

Програмне забезпечення

Операційна система Linux

Живлення

Ємність батареї 4 cell
Заявлений час роботи (годин) 8.5

Фізичні характеристики

Вага 2.7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Acer
Модель Nitro 5 AN515-52-72AU
Артикул NH.Q3LEU.037
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4713883798921
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-52-72AU (NH.Q3LEU.037)

Гра на новому рівні. Відеокарта серії NVIDIA GeForce GTX 10. Процесор Intel Core. Удосконалена технологія охолодження. Технологія Dolby Audio Premium. Долаючи звуковий бар'єр. Грайте з максимально яскравим звуковим супроводом завдяки технології Dolby Audio Premium.

Чіткість і яскравість під будь-яким кутом. На екрані з роздільною здатністю  FHD і IPS-матрицею кольору виглядають яскраво і природно під будь-яким кутом, тому контент можна переглядати навіть з компанією друзів. Стабільна бездротовий зв'язок. Завдяки правильно розташованої антени стандарту 802.11ac і підтримці технології 2x2 MIMO підключення до бездротової мережі буде незмінно надійним і стабільним.

Швидка обробка даних. Потужний процесор Intel Core забезпечує плавне відео і миттєву зміну ракурсів в грі. Роз'єми на всі випадки життя. Ноутбук Nitro 5 оснащений повним набором роз'ємів для підключення периферійних пристроїв різних типів. Реалістичний віртуальний світ. Відеокарта серії NVIDIA GeForce GTX 10 дарує свободу дій в багатогранному віртуальному світі. Додаткове охолодження. Оптимізуйте параметри охолодження при високих навантаженнях, скориставшись технологією Acer CoolBoost.

Ніяких затримок. Високошвидкісний накопичувач забезпечує масу переваг в грі: ви можете рухатися з блискавичною швидкістю і миттєво завантажувати дані. Dolby Audio Premium. Технологія Dolby Audio Premium доповнює візуальний ряд гри або фільму багатим насиченим звучанням. Вона підтримує якість звуку на рівні домашнього кінотеатру і динамічно налаштовує аудіопараметрів, забезпечуючи повний ефект присутності. Потужні баси та вражаюча гучність - запорука веселих спільних розваг!

У Тайвані дуже багато комп'ютерних компаній, але дуже мало таких, які зуміли надати такий великий вплив на комп'ютерний ринок, як це зробила Acer, яка виробляє готові системи, ноутбуки та, з недавніх пір, ще й смартфони. У список виробленої продукції входять також проекційне обладнання, побутова електроніка і різна периферійні пристрої та комплектуючі.

Заснована в 1976 році, компанія Acer спеціалізується на наданні IT-послуг і виробництві апаратного і програмного забезпечення, а також займається дослідженням, розробкою, маркетингом, продажем і обслуговуванням інноваційних продуктів для поліпшення якості життя користувачів. В асортименті продуктів Acer - настільні комп'ютери, монітори, проектори, сервери, планшети, смартфони і носяться на тілі пристрою. Компанія також розробляє хмарні рішення, які об'єднують Інтернет речей в єдине ціле. Acer відзначає 40-річний ювілей в 2016 р і на даний момент є однією з 5 найбільших світових компаній з виробництва ПК.

Маркетингова політика компанії була спрямована на розвиток сфери збуту продукції. І це було вірним орієнтиром, який дозволив досягти неперевершеною результативності продажів. Комп'ютерна техніка Acer відома доступними цінами при порівнянному з конкурентами якості продукції. Ноутбуки Acer - один з найбільш продаваних товарів в цьому сегменті в нашій країні, продажі ноутбуків складають більшу частину обороту Acer в Україні.

«Acer» перекладається з латині як «гострий, пильне, стрімкий». Втім, є й інші, менш приємні значення - «їдкий, похмурий, пронизливий», ємне таке слівце. У тому ж році відбувається вихід на американський ринок.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

37833 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!