За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS Zenbook UX580GE (UX580GE-BN057R)

код товару: U0312049
Ціна за одиницю:
82258 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus Zenbook
Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS

Процесор

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 1 ТБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 3.02 х USB Type-CHDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Живлення

Ємність батареї 8 cell

Додатково

Додатково ScreenPad

Фізичні характеристики

Вага 1.9 кг
Колір синій

Інші

Виробник ASUS
Модель Zenbook UX580GE
Артикул UX580GE-BN057R
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Нестримно швидкий ультрабук ZenBook Pro 15 – комп'ютер майбутнього, який доступний вже тут і зараз. У ньому поєднуються висока продуктивність і вишуканий дизайн, а інноваційний додатковий дисплей ScreenPad надає частинку магії всьому, що ви на ньому робите.

НАДИХАЄ КРАСА

Витончений і легкий ультрабук ZenBook Pro 15 – це шедевр інженерного мистецтва та сучасних технологій. Виготовлений з цільної металевої заготовки корпус з вишуканим, стриманим дизайном приховує сучасні компоненти, здатні впоратися з будь-яким завданням. Своєю красою і міццю ZenBook Pro 15 надихне вас на нові звершення!

ТАЧПАД НОВОГО ПОКОЛІННЯ

ScreenPad – це інтерактивний допоміжний дисплей з широкою функціональністю, причому при переході від однієї програми до іншої його функції автоматично змінюються. Іншими словами, він адаптується під те, що ви робите на ультрабуку, підвищуючи ефективність праці в багатозадачному режимі. Більше того, на цей додатковий дисплей можна розширити робочий стіл Windows.

РЕЖИМ РОЗШИРЕНОГО РОБОЧОГО СТОЛУ

Для ще більш ефективної роботи в багатозадачному режимі скористайтесь дисплеєм ScreenPad як доповненням екрану ультрабука. По суті, ви отримуєте два дисплея в одному мобільному пристрої. У цьому випадку ScreenPad може використовуватися, наприклад, для попереднього перегляду результату роботи, відстеження публікацій в соціальній мережі або читання електронної пошти. Використовуйте функціональну клавішу F6 для перемикання між режимами роботи ScreenPad: режим розширеного робочого столу, режим ScreenPad або режим Тачпад.

ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Наділена найсучаснішими компонентами, ультрабук ZenBook Pro 15 без найменших зусиль справиться з будь-якими завданнями. Швидкий процесор, високошвидкісний накопичувач і відеокарта ігрового класу – продуктивність цього мобільного пристрою можна порівняти з тією, що пропонують громіздкі стаціонарні комп'ютери!

НАСИЧЕНІ КОЛЬОРИ

Дисплей ультрабука ZenBook Pro 15 володіє розширеним колірним охопленням, який становить 100% і 132% колірного простору Adobe RGB, sRGB, відповідно. Це означає, що він здатний відображати більше різних відтінків, ніж звичайні дисплеї, видаючи більш реалістичну і насичену картинку. Не випадково колірний простір Adobe RGB воліють використовувати фахівці, які професійно працюють з графікою.

ТОЧНА ПЕРЕДАЧА КОЛЬОРУ

В ультрабуці ZenBook Pro 15 використовується калібрувальна технологія ASUS Calibration, яка дозволяє максимально точно налаштувати яскравість і перенесення кольорів дисплея. При цьому забезпечується дуже низьке значення параметра дельта Е, що характеризує різницю між оригінальним і інструкції колірними відтінками.

ПІДТРИМКА СТИЛУСА ASUS PEN

Ультрабук ZenBook Pro 15 сумісний з активними стилусами. Одним з таких пристроїв є ASUS Pen – високоточний стилус, здатний розпізнавати 1024 рівня тиску від 10 до 300 м і впевнено працює під кутом до 45 градусів. З його допомогою можна легко записати свої думки та ідеї, підписати діаграми або просто помалювати в своє задоволення.

У СПІВПРАЦІ З HARMAN KARDON

ZenBook Pro 15 вразить вас своїм неймовірним звучанням, якість якої перевершує все, що ви коли-небудь зустрічали у мобільних комп'ютерів. Над цим аспектом інженери ASUS працювали спільно з фахівцями фірми Harman Kardon, відомого виробника аудіофільского обладнання. Результат – ексклюзивна технологія SonicMaster нового покоління!

ПОВНОЦІННИЙ КОМПЛЕКТ ІНТЕРФЕЙСІВ

Ультрабук ZenBook Pro 15 наділений повноцінним комплектом сучасних інтерфейсів, включаючи новітній Thunderbolt 3, тому до нього легко можна підключити будь-які пристрої як в офісі, так і в дорозі. Дротові інтерфейси доповнені вбудованим бездротовим модулем Wi-Fi, швидкість якого порівнянна зі швидкістю передачі даних по дротових мереж!

ПРАЦЮЄ ЦІЛИЙ ДЕНЬ

Акумулятор високої ємності позбавляє користувача ZenBook Pro 15 від необхідності бути прив'язаним до електричної розетки. Цей ультрабук можна використовувати автономно цілий день, а потім швидко повернути в робочий стан: технологія прискореної підзарядки збільшує заряд акумулятора з нуля до 60% всього за 49 хвилин!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

82258 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!