За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ніж Firebird FB727S-GY

код товару: U0668288
Ціна за одиницю:
750 грн
+36 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Конструкція складаний
Тип замка Axis Lock
Тип відкривання шпенек
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка drop-point
Країна-виробник Китай

Фізичні характеристики

Марка сталі / Матеріал клинка 440C
Твердість сталі 58 HRC
Загальна довжина 184 мм
Довжина клинка 78 мм
Товщина клинка 2.2 мм
Матеріал рукояті G10
Вага 81 г
Колір сірий

Інші

Виробник Firebird
Модель FB727S-GY
Артикул FB727S-GY
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6972591190092
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бренд Firebird відомий, напевно, кожному, хто захоплюється мініатюрними і практичними EDC-моделями. Ці стильні і доступні вироби швидко підкорили ножеманів. Китайський виробник Ganzo знає, чим причарувати споживача. Віртуозно втілюючи свої ідеї, майстри пропонують доступні, надійні, акуратні і продумані ножі. Один з таких - новинка Firebird F727S.

Складаний EDC-екземпляр для потреб активних осіб. Форма клинка ножа - вже звична поширена drop-point. Ножі з подібним типом леза вважаються універсальними. Ними легко колоти і різати, за рахунок чого вони знаходять застосування в самих різних заняттях. Особливо ефективний клинок drop-point для мисливської діяльності. Звідси випливає цільове призначення ножа. Він підходить для багатьох випадків, може бути корисний і вдома в побуті, і на дачі, і в турпоході, і на вилазці, і на риболовлі. Ручка ножа зручна, з плавними хвилеподібними обрисами.

Кольори примірника - чорний, камуфляж і сірий. Творці віддали перевагу темним тонам, злегка розбавивши їх оригінальним камуфляжним забарвленням. Ручка виготовлена ​​з практичного склотекстоліта G10. Це компонент з чудовими призначеними для користувача якостями: міцний, зносостійкий, термостійкий, добре піддається фарбуванню. З таким матеріалом в складі модель знаходить захищеність від впливів зовнішнього середовища. Вона стає дійсно безвідмовною в будь-якій ситуації і умовах. Ножі з матеріалом G10 довговічні і зручні в експлуатації. Злегка шорстка поверхня ручки забезпечує комфорт при захопленні - ніж надійно лягає в долоню, не ковзає і не зміщується.

Лезо ножа виготовлено із застосуванням сталі 440С. Ця марка широко використовується в складі виробів бренда. Її особливість - стійкість до корозії і відмінна міцність. Твердість леза досягає близько 58 одиниць за шкалою Роквелла. Прекрасний показник для моделей такого типу, крім того, ножі зі сталі 440С добре піддаються заточенню. Навіть в домашніх умовах їх буде легко обробити.

Ніж важить 81 грам, а в довжину досягає 18,4 сантиметра. Довжина леза 7,8 сантиметра, товщина клинка 2,2 міліметра. Як механізм безпеки застосовується замок Axis lock. Він сприяє утриманню леза як у відкритому, так і в закритому вигляді. Ніж доповнений металевою кліпсою, міцною і жорсткою, що виготовлена із загартованої нержавіючої сталі. Дозволяє зафіксувати модель на одязі або на спорядженні. Клинок має рівну матову поверхню, стійку до виникнення подряпин і потертостей.

Для кого підходить ніж? Для туристів, мандрівників, мисливців і рибалок, всіх активних людей, чий відпочинок проходить поза домом. Маленький і легкий ніж зручний, як і всі продукти Ganzo, захищений від негативних факторів, універсальний. Акуратно і стильно виглядає, не вимагає до себе особливого догляду, функціональний і надійний екземпляр.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

750 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!