За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Xiaomi Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones White (ZBW4383TY)

код товару: U0317393
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB Type-C

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 113 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості регулятор гучності ,  кнопка прийняти/відхилити виклик ,  кнопки управління треками
Довжина шнура 1.2 м

Фізичні характеристики

Колір White

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones White
Артикул ZBW4383TY
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Xiaomi Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones White (ZBW4383TY)

На сьогоднішній день прослуховування музики за допомогою смартфона стало загальним вибором безлічі користувачів. У міру безперервного оновлення моделей смартфонів, роз'єм Type-C став все більш популярним, і саме тому Xiaomi випустила нові високоякісні шумоподавляющіе навушники, які підходять під цей вид роз'єму. Застосування роз'єму Type-C дозволяє навушників заряджатися безпосередньо від телефону, позбавляючи їх від необхідності мати власний акумулятор. У той же час, відсутність акумулятора зробить корпус навушників більш легким і зручним.

Не переживайте за сторонній шум. Будучи загальним необхідним предметом користування, навушники застосовуються в різних умовах, що робить проблему стороннього шуму загальної головним болем безлічі користувачів. Діапазон частот активного шумозаглушення навушників Xiaomi Mi ANC становить від 50 до 2000Hz, за рахунок чого можуть бути пригнічені шуми понад 25 дБ. Завдяки даному виду шумозаглушення, навушники можуть бути широко використані в метро, ​​в автобусі, в електричці, а також в офісах і інших громадських місцях з високим рівнем шуму. Навушники ефективно усунуть більшу частину низькочастотних шумів, при цьому не створюючи жодного тиску на вуха, дозволяючи Вам насолоджуватися кожним улюбленим треком.

Стабільна передача інформації. Блок управління є основною частиною шумоподавляющіе навушників Xiaomi Mi ANC Type-C In-Ear Earphones. Саме шумозаглушення проводиться на основі аналізу шумовий середовища, відправленого чіпом-декодером. Блок управління за допомогою розкодування цифрових даних і їх передачі з'єднує дві цифрові системи - систему шумозаглушення і музичну систему. Режим шумозаглушення, який включається за допомогою перемикача, відрізняється своєю стабільністю - використання цифрової шумоподавляющіе системи виключає більшість недоліків її аналогового еквівалента, таких як похибки окремих електронних деталей або ж електричні перешкоди. Таким чином, висока стабільність цифровий шумоподавляющіе системи і її ефективність дозволяє використовувати навушники в самих різних обставинах.

Використання в галасливих місцях. У місцях, де Ви буваєте щодня, Ви не хочете обходитися без використання навушників, але в той же час, сторонні шуми жвавих вулиць, машинного потоку і голоси людей заважають прослуховуванню музики. Тоді у Вас не залишається іншого вибору, крім як збільшити гучність звуку, щоб чіткіше чути аудіозапис, але при тривалому використанні навушників це призведе до втрати слуху. При використанні шумоподавляющіе навушників Xiaomi Mi ANC Type-C In-Ear Earphones ви зможете чітко чути якісний звук відтворюваних аудіозаписів без значного збільшення гучності, завдяки чому збережіть свій слух. З цього моменту все навколо стане тихим і прекрасним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!