За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Tronsmart Arc Bluetooth Black (F_55574)

код товару: U0321802
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Конструкція накладні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 30 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 105 дБ
Активне шумозаглушення є
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості система шумозаглушення ,  регулятор гучності ,  підсвічування

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник Tronsmart
Модель Arc Bluetooth Black
Артикул F_55574
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Tronsmart Arc Bluetooth Black (F_55574)

Навушники Tronsmart ARC припадуть до смаку тим, хто цінує поєднання практичності і високої якості. Гарнітура є повнорозмірні навушники, виготовлені з довговічних і надійних матеріалів. Чашки створені з пластика, шарніри і наголов'я - з металу. Амбушюри і наголов'я покриті м'яким шкірзамінником, що дозволяє використовувати ARC протягом довгого часу (до 12 годин поспіль) без будь-якого дискомфорту. Для зручності виробник наніс на динаміки маркування «L» і «R», яка використовується для позначення лівого і правого навушників відповідно.

Навушники володіють стильним футуристичний дизайном. Вони оснащені яскравою блакитною підсвіткою, яку можна включати і вимикати натисненням однієї кнопки. Клавіша тут всього одна, і відповідає вона за включення і виключення гарнітури. Щоб змінити гучність або перемкнути трек, необхідно прокрутити центральну частину лівої чи правої чашки навушників.

Бездротові Tronsmart ARC щільно охоплюють голову і повністю закривають вушні раковини, перешкоджаючи потраплянню звуків ззовні. Чашки і наголов'я можна регулювати, що робить навушники воістину універсальними.

Як і у випадку з іншими повнорозмірними навушниками Tronsmart (S6), ARC можна підключати до джерела звуку двома способами. Робити це можна за допомогою 3.5-міліметрового аудіо кабелю або за допомогою bluetooth з'єднання. До слова про блютуз: в навушниках встановлений модуль 4.1, що забезпечує стабільне з'єднання з гаджетом на відстані до 10 метрів.

Bluetooth навушники оснащені компактним акумулятором ємністю 500 мАг, що дозволяє гарнітурі працювати до 20 годин поспіль без підзарядки. Також тут є мікрофон, що дозволяє використовувати навушники як гарнітуру для телефонних розмов. Це зручно, коли ви займаєтеся спортом, керуєте автомобілем або їдете в громадському транспорті.

Навушники ARC видають чистий і якісний звук. Середні і високі частоти опрацьовані добре, низькі відрізняються глибиною і насиченістю. Мембрана, спеціально розроблена для даної гарнітури, дозволяє домогтися стабільності і високої якості звучання.

Бездротові навушники можуть працювати з частотним діапазоном 20Гц-20кГц. Навіть самий тихий трек гарнітура здатна посилити і зробити доступним для комфортного прослуховування. Розмовляти за допомогою навушників не менше зручно. Навіть при слабкому входить сигналі якість мови і звуків залишається на висоті. Завдяки цьому, співрозмовники можуть чути один одного в будь-яких умовах. Функція шумозаглушення тут теж є, що додає ще один бонус в скарбничку Tronsmart ARC. Таким чином, навушники відмінно підходять для повсякденного використання, включаючи прослуховування музики і розмови по телефону.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1299 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!