За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Edifier W360BT White

код товару: U0314311
Ціна за одиницю:
773 грн
+72 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Діаметр випромінювача 13 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 106 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості неодимовий магніт ,  регулятор гучності ,  кнопка прийняти/відхилити виклик ,  кнопки управління треками ,  multipoint

Фізичні характеристики

Колір White

Інші

Виробник Edifier
Модель W360BT White
Артикул W360BT White
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6923520225767
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Edifier W360BT White

Мода і функціонал в одному пристрої. Ви хочете мати стиль, крім комфорту і звуку, в одному девайсі? Тепер Edifier забезпечує це за допомогою гарнітури W360BT. Ця модель має накладку "Neckband" навколо шиї, яка служить як управління гарнітурою, і має стильний дизайн. Підключення до двох пристроїв Bluetooth. Одночасно підключайтеся до двох пристроїв Bluetooth. Перемикайтеся з одного джерела на інший без проводів. У навушниках встановлений Bluetooth версії 4.1 з CSR і CVC 6.0.

Елементи управління Neckband. Керуйте відтворенням звуку за допомогою елементів управління Neckband. Пауза / відтворення і зміна гучності, без необхідності діставати телефон. Технічні характеристики. Навушники Edifier W360BT White використовує 13-міліметрові неодимові магніти, які прекрасно налаштовані для динамічного і насиченого звуку. Частота відповіді варіюється від 20 Гц до 20 кГц, номінальний імпеданс становить 32 Ом і рівень звукового тиску до 106 дБ. USB-кабель для зарядки в комплекті. У комплектацію включений кабель USB для зарядки бездротових навушників. Повна зарядка цих навушників гарантує до 20 годин відтворення музики.

Компанія Edifier заснована в 1996 році і на даний момент є найбільшим в світі виробником мультимедійних акустичних систем під власним брендом. Акустика Edifier продається більш ніж в 80-ти країнах, на всіх населених континентах. Передові технічні рішення Edifier відзначені численними нагородами міжнародних виставок. Структурно компанія розділена на департамент R & D, розташований в канадському офісі і оперативне керівництво, яке проводиться з головного офісу в Пекіні.

Повністю вертикально інтегрована компанія Edifier дозволяє втілити в життя будь-яку ідею без залучення сторонніх виробників. Від розробки дизайну і технічного завдання, як постановки завдання, до відвантаження готової продукції в будь-яку точку світу і в будь-якій кількості. Для цього у компанії є всі - дизайн студія, R & D департамент, виробництво всіх частин і компонентів (випромінювачів, корпусів з дерева та пластику, фарбування, друкованого монтажу і т. Д.), Лінія вихідного тестування готової продукції, великі склади.

Компанія Edifier одна з небагатьох, хто вже майже 20 років спеціалізується тільки в одній області - в області звуку. Чи не розпорошуючись на інші теми і рішення, компанія поставила перед собою завдання робити споживчу аудіо електроніку високого класу. Аудіо, як стиль життя, в цьому філософія компанії. Завдяки високому професіоналізму, застосування сучасних акустичних технологій, високим стандартам виробництва, безкомпромісному якості проектування і виробництва, ми прагнемо зайняти гідну нішу не тільки в області мультимедійної (PC) акустики, а й в домашньому аудіо і рішеннях для Apple продуктів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

773 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!