За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники AKG K 451 (K451BLK)

код товару: B0017012
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Конструкція накладні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 40 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 126 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості складаний механізм ,  кнопка прийняти/відхилити виклик ,  регулятор гучності ,  знімний кабель
Довжина шнура 1.2 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник AKG
Модель K 451
Артикул K451BLK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Справжнім музичним гурманам, яким необхідно чудову якість відтворення всіх жанрів - від класичних інструментальних до складних і ритмічних фанкових композицій, ми представляємо сьогодні нові навушники AKG K 451 (K451BLK) австрійського бренду AKG.

Новинка являє собою складні міні навушники закритого типу з м'якими шкіряними амбушюрами і накладкою на внутрішній частині несучого обруча. Розробникам вдалося домогтися такої чіткості звучання і глибини басів, що навколишні шуми анітрохи не зможуть вплинути на приголомшливі враження від прослуховування улюбленої музики.

Варто позначити основні технічні специфікації нової моделі: діапазон відтворюваних частот AKG K 451 (K451BLK) лежить в межах від 11 Гц до 29,5 кГц, що є досить вражаючою характеристикою для навушників. Вони розраховані на імпеданс 32 Ом, чутливість - 126 Дб, а максимально допустима вхідна потужність доходить до 30 мВт.

Незважаючи на малі розміри, AKG K 451 (K451BLK) представляють справжню цінність для справжніх цінителів якості звуку, адже єдине, чого, мабуть, можна побоюватися в даному випадку, - це брак якості самої транслюється записи.

Особливу увагу слід звернути на спосіб з'єднання "вух" з контактним проводом. Однією з найбільш частих причин передчасної загибелі навушників служить пошкодження контактів в місці безпосереднього з'єднання проводу з динаміками. Цю проблему виробники вирішили за рахунок використання спеціального відокремлюваний від навушника контакту з проводом, по якому проходить вхідний сигнал. Прямо в навушнику розташований спеціальний вхід під відповідний роз'єм на кінці 120-ти сантиметрового кабелю. Поворотний механізм фіксації надійно закріплює провід в роз'ємі, зберігаючи його цілісність. Також слід відзначити наявність на дроті контролера рівня гучності і мікрофона, їх використання підтримується найбільш популярними сьогодні портативними плеєрами і телефонами Apple.

Не можна не відзначити також ще два безперечних гідності AKG K 451 (K451BLK) - це стиль зовнішнього виконання і компактність. У них використаний унікальний механізм 3D-AXIS2, що дозволяє в прямому сенсі слова скласти навушники, завдяки чому AKG K451 стають максимально компактними і практично перестають займати місце при перенесенні. Дизайнерське рішення цієї моделі гармонійно поєднує в собі молодіжно-прогресивну high-tech стилістику з промовистим самій за себе солідністю, що істотно розширює коло їх можливих щасливих володарів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2321 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: