За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники AKG K 450 (K450BLU)

код товару: B0017011
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Конструкція накладні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Тип кріплення наголов'я
Діаметр випромінювача 40 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 126 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості знімний кабель ,  складаний механізм
Довжина шнура 1.1 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 3

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник AKG
Модель K 450
Артикул K450BLU
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники AKG K 450 (K450BLU) призначені для портативного застосування. Закритий тип моделі забезпечує найбільший рівень шумоізоляції для такого класу навушників без активної системи шумозаглушення. При гарній чутливості гучність достатня при підключенні до портативних плеєрів. Конструкція навушників легка і міцна. Зовнішній вигляд стильний і строгий. Навушники можуть компактно складатися за рахунок оригінальної конструкції. Зручні для щоденного використання на вулиці.



Навушники AKG K 450 (K450BLU) відносяться закритого типу, завдяки чому у навушників хороша шумоізоляція. Це послаблює зовнішні звуки, а так само послаблює гучність звуку від навушників для оточуючих. Посадка на голову комфортна, за рахунок м'якої дужки, м'яких амбушюрів і легкої конструкції. При опорі в 32 Ом, навушники відносяться до низькоомним, що добре узгоджується з портативними підсилювачами і плеєрами. Виміряна чутливість склала 123 дБ/1В на 500 Гц (108 дБ / мВт), що відноситься до чутливості вище середньої. При заявленій вхідний максимальної потужності в 30 мВт (0,98 В rms), звуковий тиск досягає до 123 дБ на 500 Гц. Амплітудно-частотна характеристика показує хорошу збалансованість тонального балансу. Навушники слід використовувати з портативною технікою з потужним виходом або з портативним додатковим підсилювачем, особливо якщо планується використання в метро або інших галасливих місцях.



Досконале поєднання звуку та дизайну роблять міні навушники AKG K 450 (K450BLU) кращим вибором для «портативної музики». Навушники чудово відтворюють низькі, середні і високі частоти, де високі частоти не акцентовані і відтворюються природно. Дивно легкі, що мають суперконструкцію, що дозволяє складати їх до мінімальних розмірів, K450 готові показати себе в будь-якому місці, в будь-який момент. Ідеально підходять для портативних плеєрів і мультимедіа-пристроїв. Кабель у навушників змінний, в комплекті два кабелі різної довжини для підвищеної зручності. Штекер у навушників тонкий, що дозволяє підключити навушники без проблем до багатьох пристроїв, на кшталт iPhone 2G, і інших портативних телефонів з втопленим вузьким входом під штекер навушників.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2591 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: