За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна гра Voltronic Набір шахових фігур, висота 38мм, для дошки 240мм (5555)

код товару: U0546773
Ціна за одиницю:
380 грн
+14 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для двох
Серія Шахи
Кількість гравців для 2
Вікова група від 3 років
Матеріал дерево

Інші

Виробник Voltronic
Модель Набор шахматных фигур, высота 38мм, для доски 240м
Артикул 5555
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Історія шахів налічує понад півтори тисячі років. Шахи придумали в Індії в V-VI столітті до нашої ери. Не пізніше VI століття в Індії з'явилася гра - чатуранга, яка мала впізнаваний шаховий вид. На відміну від шахів в неї одночасно грали 4 гравці, а ходи залежали від кидків гральних кісток. Для виграшу в партії потрібно було знищити всі фігури опонентів. Поширившись з Індії в сусідні країни, чатуранга зазнала ряд змін. На сході вона стала носити назву - шатрандж, в Китаї - сянці, в Таїланді - макрук. У IX-X столітті гра потрапила в Європу, де були складені «класичні» правила гри. Остаточно правила сформувалися в XIX столітті.

Шахи - настільна логічна гра для двох осіб із спеціальними фігурами і 64-клітинному полі. Шахи можна назвати універсальним тренажером для мозку, причому за ефективністю їм немає аналогів. І зовсім не тому, що вони потужно впливають на мозок. Ні. Справа в іншому. Гра повністю завантажує обидві півкулі, тобто змушує старанно працювати всю нашу сіру речовину. Уміння логічно мислити розвивається від партії до партії, від підручника до підручника. Причому процес цей йде як би сам собою, без особливих зусиль. Одна з головних складових шахів - аналіз позиції. В силу своїх знань гравець проводить більш-менш глибокий аналіз і на його основі складає план гри.

Також до незаперечних переваг шахів можна віднести тренування пам'яті. Розрахунок безлічі варіантів і утримання їх в голові, запам'ятовування типових позицій змушують наш мозок працювати з максимальним навантаженням. При цьому працює вся пам'ять - і довгострокова, і короткочасна.

Гра в шахи неможлива без зібраності і уважності. Регулярна участь в шахових баталіях однозначно відкриє і посилить ці риси. Кінцева мета будь-якої шахової партії - перемога. А якщо врахувати, що вам протистоїть ворожий інтелект (у всякому разі, на час партії), то вольові зусилля з подолання його опору неминучі. Пошук найкращого ходу, вміння холоднокровно відбити несподіваний тактичний удар, зібрати самого себе в кулак в критичній ситуації і продовжити бій - все це і є виховання характеру і сили волі. Як правило, всі серйозні шахісти мають міцний внутрішній стрижень, хороші вольові навички.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

380 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!