За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна гра Pegasus Spiele Ганзейський союз: Повне видання (Hansa Teutonica Big Box) німецька, англійська (PS029)

код товару: U0799757
Ціна за одиницю:
2750 грн
+128 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість гравців від 3 до 5
Вікова група від 12 років
Матеріал комбінований
Комплектація 3 ігрових поля, 156 дерев'яних фішок, 21 жетон, 9 карток, 5 планшетів гравців, блокнот для підрахунку очок, правила гри

Інші

Виробник Pegasus Spiele
Модель Ганзейський союз Повне видання (Hansa Teutonica Bi
Артикул PS029
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Німецька Ганза або, на латині, Hansa Teutonica — це альтернативна назва для Ганзійського союзу між торговими гільдіями, а пізніше між містами, розташованими в Нижній Німеччині. Міста, які приєдналися до союзу, називалися ганзійськими. Союз з'явився в середині 12 століття без явної для цього підстави, і до другої половини 14 століття не було жодних формальних вимог для прийому до нього. Таким чином практично неможливо точно визначити, які міста входили в союз протягом цього періоду, проте так чи інакше в союзі брали участь майже 200 міст.

ПОВНЕ ВИДАННЯ

Набір включає базову гру і 3 доповнення — «Східні землі», «Британія», «Прихильність імператора». Нагадаємо, що це усі доповнення, які випускалися з 2007 року. Гравцям доступні два додаткових поля і шість додаткових тайлів.

КОРОТКО ПРО ГРУ

Під час гри учасники намагаються збільшити свою торгівельну репутацію в Ганзійському союзі, отримуючи очки престижу. Цього можна досягти різними шляхами, включаючи заснування мережі Контор в нових ганзійських містах та вдосконалення навичок торгівлі. Гравці виконують різні дії під час своїх ходів. Вони можуть розміщувати торговців на полі, рухати їх і навіть прибирати торговців інших гравців. Якщо вони повністю займуть торговий шлях між двома містами, буде засновано нову Контору. Або ж гравці можуть розвивати свої торгівельні вміння в певних містах, удосконалюючи свої здібності протягом гри. Перемагає гравець, який набрав найбільшу кількість очок престижу.

ПЛАНШЕТИ ГРАВЦІВ

Кожен гравець отримує для користування особистий планшет. На планшеті необхідно розмістити дерев'яні токени торговців і купців — на всі позиції крім перших в кожній області. Незакриті позиції — це рівень розвитку в кожному напрямку. У процесі гри, поєднуючи міста з жовтими прапорами, ви можете поліпшити свої параметри — для цього приберіть один токен у свій резерв. Таким чином ви збільшуєте кількість доступних вам токенів, що дозволить більш активно прокладати маршрути і, найважливіше, розвивати свої здібності. У нижній частині планшета зображено доступні в хід гравця дії.

ЗАКІНЧЕННЯ ГРИ Й ПІДРАХУНОК ОЧОК

Гра триває кілька раундів, у яких гравці по черзі виконують дії. Гра закінчується, коли досягнуто одну з трьох умов:

  • один із гравців набирає 20 очок престижу;
  • маркер на шкалі заповнених міст досягає 10-ї позиції;
  • у запасі не залишилося бонусних жетонів.

Якщо одна з умов спрацьовує — гра миттєво закінчується і гравці переходять до підрахунку очок. Додаткові очки нараховуються за: мережу контор, перевагу в містах, бонусні жетони і місто з очками репутації. Додаткові очки підсумовуються з набраними під час гри і за підсумком визначається переможець.

ДЛЯ КОГО ГРА

Настільна гра "Ганзійський союз" — це класика в євроіграх. У грі до мінімуму зведено елемент випадковості та використано цікаву механіку побудови торгівельних ланцюжків з ресурсів, які необхідно звільнити з особистого планшета. Сімейна гра з високим рейтингом від сайту BGG. Гра довгий час залишається однією з найкращих у своєму сегменті: логістика, економіка, менеджмент ресурсів. У грі дуже високий ступінь взаємодії між гравцями, велика конкуренція до останнього ходу. З доповненнями гра стає ще цікавішою і різноманітнішою.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2750 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!