За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Намет Ferrino Nemesi 2 Olive Green (923826)

код товару: U0515785
Ціна за одиницю:
10071 грн
+221 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Форма півсфера
Місткість двомісні
Кількість шарів двошарові
Наявність тамбура є

Матеріали

Каркас алюміній
Зовнішній тент Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR
Водостійкість тенту 3000 мм в. ст.
Внутрішній намет Polyester 70D DWR PFC-Free FR
Підлога Polyester 70D Ripstop PU DWR PFC-Free FR, 8000 мм в.ст.

Габарити

Висота 1.1 м
Розміри зовнішні 210 х 230 х 110 см
Розміри спального місця 210 х 130 х 110 см
Розміри упаковки 36 х 16 см
Вага 2.3 кг

Додаткові характеристики

Колір оливковий

Інші

Виробник Ferrino
Модель Nemesi 2 Olive Green
Артикул 923826
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ferrino Nemesi 2 Olive Green відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Lite. Дана модель має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна намету і найбільш підійде для тривалих осінньо-весняних походів, коли потенційно можливе випадання великої кількості опадів. Намет має по одному тамбуру і по одному входу на персону з протилежних сторін, дозволяючи комфортно користуватися наметом, не обмежуючи один одного. Великий корисний внутрішній об'єм намету, обумовлений хабовою конструкцією, в свою чергу також сприяє додатковому комфорту в тривалому поході. При цьому установка такого намету потребує мінімум місця. Внутрішній намет на 75% складається з москітної сітки, її можна використовувати окремо від зовнішнього тенту в теплі ночі. Зовнішній тент має водозахист 3000 мм вод. ст., що є цілком достатнім, при правильній установці, щоб зберегти намет всередині сухим під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами, що допоможе уникнути утворення конденсату. Чохол намету має компресійні стяжки, що дозволяє домогтися дуже компактних розмірів упакованого намету.

Компанія Ferrino придбала свою популярність сто п'ятдесят років тому саме завдяки виробництву водонепроникних наметів і тентів. Намети Ferrino неодноразово використовувалися не тільки в холодних кліматичних умовах при сходженнях на всі восьмитисячники і в рекордних за тривалістю експедиції в Антарктику, а й при піших пересіченнях пустель. Сьогодні Ferrino є постачальником наметів для багатьох миротворчих місій (в тому числі ООН) і гірничорятувальних організацій, що є безсумнівним фактом визнання функціональності і надійності. Тим не менш, компанія не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість, і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Особливості конструкції:

  • Основні переваги купольного намету-півсфери з хабовим з'єднанням дуг і поперечною консольною дугою - досягнення оптимального натягу тенту і мінімальної ваги при максимальному корисному внутрішньому просторі.
  • Маркування дуг здійснено за допомогою забарвлення методом анодування в різні кольори.
  • Внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою гачків
  • Обидва входи в намет оснащені москітною сіткою
  • Конструкцією передбачено два вентиляційних вікна, розташованих з боку входу і протилежної сторони намету. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє від появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є найкращим теплоізоляційним прошарком.
  • Матеріал тенту і внутрішнього намету має триразове посилення в точках з передбачувано збільшеним навантаженням. Посилення виконано у вигляді додаткового шару тканини високої міцності
  • Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується і фіксується всього одним рухом
  • Усередині намету передбачено дві об'ємні кишені для дрібниць і дві малі кутові кишені для розміщення згорнутої москітної сітки дверей.
  • Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині
  • Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах, має ушиту інструкцію встановлення і бічну кишеню для окремого розміщення кілочків і ремкомплекта
  • Алюмінієві кілочки мають профіль у формі шестикутника, завдяки чому підвищується стійкість на вигин і поліпшується фіксація в ґрунті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10071 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!