За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Набір посуду Tefal Ingenio Emotion 10 предметів (L925SA14)

код товару: U0861852
Ціна за одиницю:
4399 грн
+104 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Серія Ingenio
Кількість у наборі 10
Комплектація скляна кришка 24 см ,  сковорода 20 см ,  кришка пластикова 20 см ,  кришка пластикова 16 см ,  лопатка - 1 шт ,  сковорода 26 см ,  знімна ручка - 1 шт ,  ківш 20 см ,  кришка 16 см ,  кришка 20 см ,  сотейник 24 см ,  ківш 16 см
Форма кругла
Діаметр 16 см20 см22 см24 см26 см
Тип внутрішнього покриття Titanium Pro
Матеріал ручки бакеліт
Кришка склопластик
Особливості знімні ручки ,  мити відразу після того, як охолоне ,  індикатор нагрівання

Додатково

Колір внутрішнього покриття сіро-чорний
Вага 4.6 кг

Інші

Виробник Tefal
Модель Ingenio Emotion 10 предметів
Артикул L925SA14
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Набір посуду Tefal Ingenio Emotion, 10 предметів (L925SA14)

Мінімум місця - максимум можливостей!

Завдяки Ingenio і його 100% безпечній знімній ручці ви можете перемикатися з однієї каструлі на іншу в один клік. Готуйте на плиті, перемістіть в духовку, подавайте прямо на стіл, а залишки зберігайте в холодильнику. На додачу до всього, його компактна конструкція займає мінімум місця і забезпечує зручність зберігання в ваших шафах.
INGENIO EMOTION - модна й елегантна лінійка посуду, що робить приготування їжі ще більш приємним. Завдяки товстій основі та професійному дизайну, INGENIO EMOTION - це кращий набір посуду, для отримання ароматних і рівномірно приготованих страв. Він виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 18/10 з гарантією 5 років. Його титанове антипригарне покриття Pro забезпечує виняткову стійкість і максимальну довговічність.

Emotion, get inspired!

INGENIO EMOTION, надихайся! Від варильної поверхні до духовки, столу, холодильника або посудомийної машини. Ingenio - це розумна відповідь на різноманітність посуду. Завдяки компактному дизайну, що займає мінімум місця, він забезпечує легке зберігання у ваших шафах. Його запатентована безпечна та знімна ручка може витримувати до 10 кг і має десятирічну гарантію . Серія INGENIO EMOTION була розроблена, щоб посилити насолоду від приготування їжі не лише завдяки зручності, а й завдяки своєму модному та елегантному дизайну. Набір виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, гарантія 5 років, та має товсту алюмінієву основу, що забезпечує смачні та рівномірно приготовані результати. Завдяки Tefal, бренду посуду номер № 1 у світі, отримуйте смачні результати щодня . Ця гарантія Tefal не впливає на статутні права, які може мати споживач, або на ті права, які не можна виключати чи обмежувати, а також на права проти продавця, у якого споживач придбав товар. За даними внутрішніх тестів Дані незалежної панелі за 2016 рік, продажі вартості бренду, визначення категорії посуду

Особливості:

  • Ingenio: мінімум місця - максимум можливостей - Від плити, в духовку, на стіл, в холодильник і в посудомийну машину - з оптимальним збереженням.
  • Гарантія 5 років - Опануйте мистецтво приготування їжі з душевним спокоєм завдяки 5-річній гарантії, що покриває найкраще з нержавіючої сталі та висококласного виробництва, для максимальної міцності, довговічності і задоволення від приготування.
  • Антипригарне покриття TITANIUM PRO: служить до 2 разів довше - Високоякісне антипригарне покриття, яке є надзвичайно міцним та стійким завдяки надміцному мінеральному шару та захисному покриттю, посиленому частинками титану.
  • THERMO-SPOT - Thermo-Spot стає повністю червоним, коли сковорода досягає ідеальної температури для старту приготування. Він гарантує ідеальну консистенцію, колір і смак ваших щоденних страв.
  • Безпечний металевий посуд - Для безмежного кулінарного досвіду
  • Посилена основа, для більш рівномірного та швидкого нагрівання - Запобігає деформації з часом і гарантує рівномірне розсіювання тепла для отримання смачних, однорідних результатів приготування.
  • Легко зливати рідину - Чисто та безпечно
  • Можна мити в посудомийній машині - Для більшої зручності
  • Посилена безпечність - Безпечний, надійний дизайн ручки Ingenio посилений для витримки ваги до 10 кг для інтенсивного використання та повного спокою.
  • Сумісність варильних поверхонь: усі варильні поверхні + індукція - Сумісний з усіма плитами (газовими, електричними, керамічними) + індукційні
  • Tefal, бренд посуду № 1 у світі - Тільки Tefal докладає таких зусиль, щоб гарантувати ідеальні результати приготування. Ще одна причина вибрати Tefal.
  • Наше зобов’язання: Готувати здорову їжу, думати екологічно - Ми прагнемо виробляти довговічні продукти, які ви будете використовувати протягом дуже довгого часу, зберігаючи при цьому здоров'я нашої планети, завдяки продуктам, що перероблюються, з безпечним антипригарним покриттям (без PFOA, без свинцю, без кадмію).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4399 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!