За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Synology RS2416+

код товару: U0214868
Ціна за одиницю:
85643 грн
+2529 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Synology
Модель RS2416+
Артикул RS2416+
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Synology RS2416 +
Створений спеціально для компаній, що розвиваються, потужний мережевий пристрій зберігання даних RS2416 + відрізняється налаштованим розкладом моментальних знімків і стійкою цілісністю даних за рахунок використання файлової системи Btrfs, оперативної масштабованість до 24 жорстких дисків, а також надійністю роботи і відповідає вимогам сучасних підприємств.
Коли справа стосується зберігання великих масивів даних, компаніям потрібні рішення, здатне забезпечити надійне резервне копіювання і запобігти пошкодженню файлів. Завдяки підтримці новітньої файлової системи Btrfs сервер RS2416 + гарантує зберігання інформації з високим рівнем цілісності даних, при цьому пропонуючи гнучкі і ефективні інструменти для захисту данни

Швидкі та ефективні моментальні знімки
Знімки зберігають історію загальної папки, дозволяючи отримати до 2561 резервних копій для відновлення на певний момент часу. Знімки можуть виконуватися автоматично з інтервалом до 5 хвилин, не надаючи помітного впливу на продуктивність системи.

Дзеркальне копіювання і невразливість метаданих
Файлова система Btrfs зберігає в розділі дві копії критично важливих метаданих, підвищуючи доступність і невразливість важливою для вашого бізнесу інформації.

Виявлення і виправлення пошкоджень файлів
За допомогою контрольних сум для файлів і метаданих система може автоматично виявити і спробувати відновити пошкоджені дані або повідомити про помилки адміністратору.

Настроюються квоти для загальних папок
Завдяки Btrfs можна встановити ліміт зберігання для кожної загальної папки і точно контролювати споживання простору, коли кілька робочих груп або відділів зберігають файли на одному і тому ж NAS-сервері Synology.

Висока продуктивність з чотирьохядерним центральним процесором (CPU)
Сервер RS2416 + працює під управлінням чотирьох ядерного центрального процесора (CPU) частотою 2,4 ГГц. А завдяки 2 ГБ пам'яті DDR3 (макс. - 6 ГБ) швидкість читання і запису буде незрівнянної: 450 і 380 МБ / с соответственно2. З таким «залізом» сервер RS2416 + відмінно впорається з багатозадачністю і забезпечить незмінно високу пропускну здатність до всіх підключеним клієнтам.

У міру зростання потреби в зберіганні даних сервер RS2416 + можна підключити до модуля розширення RX1214 і збільшити ємність зберігання до 24 дисків (192 ТБ) 4 без будь-яких перерв у роботі. Особливі кабелі підтримують високошвидкісну передачу даних між основним сервером і модулем розширення.

Швидке шифрування даних з механізмом AES-NI
Оскільки компанії зберігають все більше і більше важливої ​​інформації в цифровому вигляді, шифрування даних стало важливим аспектом розумної політики безпеки. Завдяки механізму апаратного шифрування AES-NI швидкість читання зашифрованих даних на сервері RS2416 + становить понад 399 МБ / с, а записи - 198 МБ / с, що робить його ідеальним сховищем конфіденційної інформації.

У сервері RS2416 + передбачені механізми апаратної надмірності для безперервності бізнес-процесів. Чотири вбудованих порту Ethernet з функцією Link Aggregation і відпрацюванням відмови забезпечують надійність у разі непередбаченого збою обладнання, а функція заміни дисків в гарячому режимі допомагає скоротити час простою системи при заміні дисків. Резервні блоки пітанія5 зводять до мінімуму ймовірність повного виключення системи через раптове відключення живлення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

85643 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!