За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Synology DS216+II

код товару: U0202531
Ціна за одиницю:
16733 грн
+423 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Synology
Модель DS216+II
Артикул DS216+II
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Synology DS216 + II - ефективний NAS-сервер, що забезпечує швидкий доступ до даних і високоякісну перекодування відео. Оснащений двоядерним процесором і апаратним модулем для додаткового захисту даних, підтримкою файлової системи Btrfs і функцією перекодування відеофайлів формату 4K UHD, DS216 + II є високопродуктивний 2-х дисковий NAS-сервер для дому та невеликих підприємств, де потрібно ефективне і надійне пристрій для зберігання і передачі даних, а також перекодування відео «на льоту». Пристрій Synology DiskStation DS216 + II призначений для невеликих офісів, яким необхідно компактне і потужне рішення загальних сховищ. Завдяки двоядерному центрального процесора (CPU) Intel® Celeron®, вбудованому механізму апаратного шифрування AES-NI і ОЗУ DDR3 розміром 1 ГБ DS216 + II забезпечує в середньому швидкість до 113,08 МБ / с при читанні і 111,78 МБ / с при записі і передачу зашифрованих даних зі швидкістю понад 113,01 МБ / с при читанні і 111,66 МБ / с при запісі1 з конфігурацією RAID 1 в середовищі Windows®.

Пристрій DS216 + II поставляється з портом USB 3.0 і кнопкою USB Copy на передній панелі для швидкої і простої передачі даних. Лоток жорстких дисків з підтримкою гарячої заміни спрощує установку і обслуговування 3,5-дюймових жорстких дисків без застосування додаткових інструментів. Індикатор на передній панелі з регулюванням яскравості і управлінням розкладом забезпечує можливість гнучкого налаштування індикації, найбільш підходящою для вашої середовища. Вбудована перевірка цілісності даних знаходить пошкодження файлової системи і даних за допомогою контрольних сум даних і метаданих та підвищує загальну стабільність. Гнучка система папок загального доступу / квот користувачів забезпечує комплексне управління квотами у всіх облікових записах користувачів і у всіх папках загального доступу. Удосконалена технологія Snapshot з налаштованим розкладом резервування дозволяє створювати до 256 резервних копій папок загального доступу з мінімальним інтервалом 5 хвилин, не займаючи багато місця в сховищі і не споживаючи велику кількість системних ресурсів. Відновлення даних на рівні файлу або папки підвищує зручність і економить час при відновленні одного файлу або папки. Cloud Station з керуванням версіями файлів вдвічі скорочує споживання обсягу пам'яті в порівнянні з файлової системою Ext4.

Повний набір бізнес-додатків. DS216 + II працює під управлінням інноваційної операційної системи Synology DiskStation Manager (DSM), що надає повний набір додатків і функцій для бізнесу: швидка інтеграція з мережевим середовищем бізнесу через служби каталогів Windows® AD і LDAP без необхідності повторного створення користувацьких облікових записів. Підтримка списку контролю доступу до Windows ACL надає контрольований доступ і ефективні налаштування прав доступу, дозволяючи DS216 + II вбудовуватися в поточну інфраструктуру непомітно для користувача. Доступ до файлів через Інтернет спрощений за допомогою зашифрованого FTP-сервера і файлового веб-менеджера - Synology File Station. HTTPS, брандмауер і підтримка автоматичного блокування IP-адреси забезпечують захист даних при обміні по Інтернету і високий рівень безпеки. Synology Cloud Station дозволяє користувачам синхронізувати файли між декількома пристроями, включаючи ПК Windows, Mac®, Linux®, планшети або смартфони iOS і Android, щоб з легкістю забезпечити регулярне оновлення всіх даних.

Центр мультимедіа 4K Ultra HD. Synology DiskStation DS216 + II підтримує перетворення коду відео H.264 4K Ultra HD для 1 каналу або Full HD для 3 каналів в режимі реального часу, забезпечуючи більш повну підтримку новітніх форматів мультимедійних файлів і вмісту. За допомогою Video Station можна організувати особисту цифрову бібліотеку відео з докладною інформацією про мультимедіа, дивитися фільми 4K Ultra HD або записувати телепрограми на карту DVB-T / DVB-S. Інтуїтивно зрозумілий дизайн Photo Station дозволяє без особливих зусиль групувати фотографії під налаштованим категоріями, в smart-альбоми і повідомлення блогу, а також пов'язувати їх з соціальними мережами декількома клацаннями миші. В Audio Station є інтернет-радіо, підтримка аудіоформатів зі стисненням без втрат і можливість відтворення музики за допомогою пристроїв DLNA, AirPlay® і Bluetooth (потрібен адаптер Bluetooth).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16733 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!