За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS QNap TS-453A

код товару: U0172856
Ціна за одиницю:
47420 грн
+2342 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник QNap
Модель TS-453A
Артикул TS-453A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS QNap TS-453A

QNAP TS-453A дозволяє користувачам на пряму використовувати різні багатофункціональні програми Linux, дозволяє насолоджуватися приватним хмарних сховищ поєднуючи сховище і додатки Інтернету, а професійні розробники можуть розробляти і запускати додатки Інтеренету на пряму на TS-453A. Захищений, надійний QNAP TS-453A начинений бізнес критичними функціями, такими як: Volume/LUN Snapshot –які дозволяють папкам і файлам повертатися в попередній стан випадки спотворення файлу або його втрати. TS-453A посилений останнім 4-ядерним процесором Intel Celeron, який дозволяє користувачам насолоджуватися 4K (H. 264) відтворень і 1080p/4K транскодування відео на льоту безпосередньо з TS-453A на будь-який HD/4K дисплей.

QTS-Linux подвійні системи
QNAP TS-453A QTS-Linux подвійні системи засновані на розширених можливостях віртуалізації QNAP. Революційна архітектура TS-453A дозволяє користувачам не тільки завантажувати різноманітні програми з QTS App Center, але й розробляти та використовувати IoT готові пакети з Linux® і відображати їх використовуючи HDMI вихід. З TS-453A, ви можете розробляти і встановлювати різні IoT пакети за необхідністю і централізовано зберігати інформацію на TS-453A, отримуючи користь з захищеного приватного сховища і рішень для розробки. Просто підключіть клавіатуру, мишу і HDMI монітор до TS-453A, і використовуйте Linux Station як ніби ви використовували PC. Ви також можете оперувати Linux Station як віддаленим робочим столом через веб-браузер для моментального управління. Ця функція не підтримує віддалене аудіо відтворення.

Подвійний HDMI вихід — Перемикайтеся між HD станцією і Linux десктопом
TS-453A йде з двома HDMI виходами для використання двох моніторів в режимі або "дзеркала" або "розширення". В процесі віддзеркалення дисплеїв той же контент буде відображатися на двох дисплеях, режим «розширення» дозволяє користувачам відображати різні додатки на різних дисплеях для поліпшення багатозадачності, зручності і продуктивності.

Коли відображаєте контент на HDMI виходах, ви можете використовувати TS-453A в якості чудового мультимедіа плеєра використовуючи HD Station для насолоди багатьма додатками включаючи Kodi, HD Player, Plex Home Theater, YouTube, Spotify, JRiver, Google Chrome, Mozilla Firefox і інші. З іншого боку, ви можете вибрати вихід на десктоп Linux операційної системи щоб використовувати TS-453A в якості персонального комп'ютера.

Насолоджуйтесь кращою аудіовізуальною роздільною здатністю на TV, включаючи безкоштовне віддалене керування.
QNAP HD Station інтегровано з потужним Kodi медіаплеєром, веб-браузером. За допомогою HDMI підключення, ви можете підключити TS-453A до HDTV або A/V ресиверу для насолоди вашим багатим мультимедіа контентом і 4K(H. 264) відео з кращою аудіовізуальною роздільною здатністю використання. Чудовий користувальницький інтерфейс Kodi, 7.1 наскрізний аудіо канал і потужне живе транскодування на TS-453A забезпечує гладке і розширене відтворення 4K відео. Ви навіть можете дивитися YouTube™ відео, серфити по інтернету і управляти TS-453A, використовуючи веб-браузер з багатомовною розкладкою клавіатури. HD Station підтримує багатозадачність і налаштовувану аутентифікацію так що тільки авторизовані користувачі зможуть отримати доступ до збереженої інформації.

TS-453A містить QNAP віддалений контроль для вас щоб зручно контролювати HD Station через його вбудований IR ресивер. За допомогою нової смарт функції самонавчання віддаленим контролем, ви можете скомпонувати TV або стерео IR віддалений контроль і запрограмувати ваші недавно використані кнопки і функції. Тепер, ви ніколи не будете знову жити в страху, втрати або пошкодження даних при вашому віддаленому контролі. Ви також можете використовувати ваш мобільний девайс для віддаленого управління, встановивши Qremote додаток.

Рішення аварійного відновлення приносить душевний спокій
TS-453A пропонує різні функції відновлення даних. RTRR (Real-Time Remote Replication) підтримує відновлення і бекап ріал-тайм або за розкладом на віддалений QNAP NAS або FTP сервер і синхронізацію файлів на віддалену папку з локальної папки з кращої бекап ефективністю. Ви можете насолоджуватися різними версіями бекапів попередньо збережених, зі звичайними функціями версирування і до розкладу кількості версій попередньо збережених або смарт-версирування зі схемою ротації, яка автоматично замінює раніше зроблені бекапи. TS-453A також підтримує rsync протокол, щоб робити бекапи на сторонній віддалений сервер за розкладом. Інформація також може бути сбекаплена і відновлена з різної кількості хмарних версій і програм, включаючи AmazonS3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, ElephantDrive, Dropbox, Google Drive, Google Cloud Storage та інші.

Відновлюйте файли за допомогою Snapshot
QTS Storage Manager додає простий у використанні веб-заснований snapshot додаток для вас, щоб легко робити бекап і відновлювати дані на TS-453A аж до будь-якого моменту повернення в разі втрати важливих даних. Ви можете створювати snapshots для об'ємних томів і LUN томів (до 256 знімків на кожний том або LUN і максимум до 1024 знімків на NAS), ефективно репліцируйте volume/LUN знімки через Snapshot Replica на віддалені сервери просто копіюючи змінені дані, і швидко клонуйте volume /LUN знімки в якості локального тома без переривання поточного стану системи. Ви навіть можете налаштувати систему щоб вона автоматично робила знімки томів перед бекапом через RTRR/rsync, навіть коли файл відкрито.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

47420 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!