За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS7010T

код товару: U0173588
Ціна за одиницю:
78723 грн
+6554 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS7010T
Артикул AS7010T
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Asustor AS7010T
Для фахівців в області ІТ конфігурація прав доступу до файлів має велику важливість, особливо в корпоративному середовищі. Оскільки власні механізми прав доступу до файлів в системі Linux відрізняються від прав доступу в системі Windows, раніше фахівцям з ІТ доводилося створювати окремий набір дозволів для файлів, що зберігаються на NAS-серверах. При цьому кількість доступних їм варіантів конфігурації дозволів було обмежено. Щоб допомогти фахівцям з ІТ спростити їх роботу, компанія Asustor в повному обсязі інтегрувала Windows ACL в ADM. Windows ACL має набір з 13 різних параметрів настроювання прав доступу і дозволяє адміністраторам налаштовувати права доступу до окремих файлів і папок, які можуть застосовуватися для різних груп і користувачів. Дозволи Windows ACL можна налаштовувати в інтерфейсі Диспетчера файлів ADM або Microsoft Windows Explorer, тому адміністратори зможуть легко управляти правами доступу, використовуючи звичні способи. Майбутні потреби в розширенні задоволені вже сьогодні. Масштаб використання Інтернету з метою бізнесу змінюється в міру його розширення і розвитку. Може трапитися так, що сервера, який сьогодні справляється з потребами 100 чоловік, в майбутньому виявиться недостатньо, якщо збільшиться кількість співробітників або додатків, а, отже, підприємству доведеться закуповувати додаткове обладнання.

Пристрої серії 70 від Asustor допомагають підприємствам передбачити майбутні потреби вже сьогодні. Пристрої цієї серії оснащені слотами для мережевих карт 10GbE. У тому випадку, якщо підприємству потрібно перейти на надшвидкісну магістральну мережу, пристрої серії 70 зможуть ефективно скористатися всіма перевагами такого переходу, без обмежень по вбудованим портів Gigabit Ethernet. Більш того, якщо число людей, що мають доступ до мережевого сховища, збільшиться або якщо зросте число встановлених додатків, обсяг встановленої пам'яті стане одним із стримуючих чинників, що впливають на загальну продуктивність мережевого сховища. Модель Asustor AS-7010T оснащена 2 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю подальшого збільшення до 16 ГБ. Завдяки таким гнучким засобам розширення, пристрої NAS серії 70 від Asustor оптимально підходять для зростаючого бізнесу.

Зросла ефективність передачі даних. ADM 2.3 підтримує SMB 2.0, зменшуючи навантаження мережевого трафіку на NAS і підвищуючи продуктивність передачі даних. У тестовому середовищі Asustor було виявлено, що SMB 2.0 підвищує мережеву продуктивність Windows на 30-50%. Крім того, SMB 2.0 значно збільшує число паралельних підключень клієнтів Windows і дозволяє одночасно відкривати файли. Завдяки цим властивостям ADM 2.3 особливо підходить для великих мереж Microsoft. Оптимізована система охолодження. При наявності високого навантаження на мережеве сховище процесор нагрівається, що відбивається на стабільності системи. Звичайний спосіб вирішення цієї проблеми полягає в зменшенні частоти процесора, після чого знижується температура. Однак це призводить до зменшення загальної продуктивності системи.

У пристроях серії 70 від Asustor використовуються вентилятори з широким діапазоном швидкостей в поєднанні з «розумним» механізмом контролю швидкості, який дозволяє підтримувати контрольовану температуру процесора навіть при високому навантаженні. У більшості випадків вентилятори працюють з низькою швидкістю для економії енергії. У разі підвищення навантаження на систему і температури швидкість вентиляторів автоматично збільшується для охолодження процесора без зниження його частоти. Так досягається стабільність роботи мережевого сховища і висока продуктивність навіть при високому навантаженні. Чудове відтворення мультимедійних файлів. Поєднання потужного вбудованого графічного процесора в Intel Core i3 дає можливість без праці відтворювати будь-які відеофайли. Приготуйтеся до перегляду чудових яскравих зображень на моніторах зі надчітким дозволом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

78723 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!