За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS7009RDX

код товару: U0173590
Ціна за одиницю:
152304 грн
+13900 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS7009RDX
Артикул AS7009RDX
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Asustor AS7009RDX
ADM 2.3 підтримує SMB 2.0, зменшуючи навантаження мережевого трафіку на NAS і підвищуючи продуктивність передачі даних. У тестовому середовищі Asustor було виявлено, що SMB 2.0 підвищує мережеву продуктивність Windows на 30-50%. Крім того, SMB 2.0 значно збільшує число паралельних підключень клієнтів Windows і дозволяє одночасно відкривати файли. Завдяки цим властивостям ADM 2.3 особливо підходить для великих мереж Microsoft. Розширене управління правами доступу до файлів - Windows ACL. Для фахівців в області ІТ конфігурація прав доступу до файлів має велику важливість, особливо в корпоративному середовищі. Оскільки власні механізми прав доступу до файлів в системі Linux відрізняються від прав доступу в системі Windows, раніше фахівцям з ІТ доводилося створювати окремий набір дозволів для файлів, що зберігаються на NAS-серверах. При цьому кількість доступних їм варіантів конфігурації дозволів було обмежено.

Щоб допомогти фахівцям з ІТ спростити їх роботу, компанія Asustor в повному обсязі інтегрувала Windows ACL в ADM. Windows ACL має набір з 13 різних параметрів настроювання прав доступу і дозволяє адміністраторам налаштовувати права доступу до окремих файлів і папок, які можуть застосовуватися для різних груп і користувачів. Дозволи Windows ACL можна налаштовувати в інтерфейсі Диспетчера файлів ADM або Microsoft Windows Explorer, тому адміністратори зможуть легко управляти правами доступу, використовуючи звичні способи. При наявності високого навантаження на мережеве сховище процесор нагрівається, що відбивається на стабільності системи. Звичайний спосіб вирішення цієї проблеми полягає в зменшенні частоти процесора, після чого знижується температура. Однак це призводить до зменшення загальної продуктивності системи. У пристроях серії 70 від Asustor використовуються вентилятори з широким діапазоном швидкостей в поєднанні з «розумним» механізмом контролю швидкості, який дозволяє підтримувати контрольовану температуру процесора навіть при високому навантаженні. У більшості випадків вентилятори працюють з низькою швидкістю для економії енергії. У разі підвищення навантаження на систему і температури швидкість вентиляторів автоматично збільшується для охолодження процесора без зниження його частоти. Так досягається стабільність роботи мережевого сховища і висока продуктивність навіть при високому навантаженні.

У моделі Asustor AS-7009RDX реалізовані системні рішення щодо резервування. Вбудований резервне джерело живлення і 4 порту Gigabit Ethernet ефективно підвищують надійність, цілісність і швидкість передачі даних. Джерело живлення і порти Ethernet розроблені з функцією відмовостійкості (якщо один з них виходить з ладу, інший продовжить роботу), щоб забезпечити постійний доступ до даних. Для захисту від випадкового натискання користувачами на кнопку відсіку для дисків і виштовхування дисків в процесі роботи компанія Asustor додала новий механізм блокування відсіку для жорстких дисків. Фіксатор має плоску головку, тому користувачам не потрібно спеціальних ключів або інструментів, щоб його розблокувати, для цього підходить звичайна викрутка з плоскою головкою. Нові відсіки для дисків можна використовувати з усіма пристроями NAS від Asustor; так забезпечується додатковий рівень безпеки для додатків, яким потрібно часте перемикання жорстких дисків (наприклад, MyArchive).

Потужні пристрої серії 70 дарують користувачеві впевненість і спокій в разі установки системи відеоспостереження будинку або в офісі. Якщо Ви встановлюєте програму Surveillance Center з центру додатків App Central мережеве сховище миттєво перетворюється в систему цілодобового відеоспостереження високої чіткості. Surveillance Center забезпечує комплексну крос-платформену підтримку, щоб користувачі ОС Windows і Mac могли використовувати звичні веб-браузери для доступу до зображень з відеокамер. Більш того, ASUSTOR пропонує безкоштовне мобільний додаток AiSecure, за допомогою якого користувачі можуть переглядати зображення з усіх відеокамер, перебуваючи в дорозі. AiSecure дає можливість отримувати миттєві push-повідомлення від Surveillance Center, повідомляючи користувачам про останні розробки. Потужні пристрої серії 70 оптимально підходять для створення комплексної системи відеоспостереження для захисту особистого майна, близьких людей і бізнесу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

152304 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!