За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS6104T

код товару: U0173572
Ціна за одиницю:
22583 грн
+475 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS6104T
Артикул AS6104T
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Asustor AS6104T забезпечує підтримку 4K-відео і додаткову ємність сховища, відмінний вибір для професіоналів. AS6104T пропонує вражаючу продуктивність і підтримку 4К-відео. Даний NAS є недорогим рішенням, яке підходить як для дому, так і для малого бізнесу. Перші моделі NAS на базі новітніх процесорів Intel Celeron. Моделі лінійки AS61 оснащені новітнім двоядерним процесором Intel Celeron покоління Braswell і 2 ГБ двоканальної пам'яті. У конфігурації RAID 5 пристрої забезпечують швидкість читання порядку 224.39 МБ / с і швидкість запису порядку 188.13 МБ / с.
Апаратне шифрування. Орієнтуючись на корпоративні потреби, ASUSTOR оснастила моделі AS61 / AS62 апаратним прискорювачем шифрування, що гарантує повний захист даних з моменту їх потрапляння на NAS. Це означає, що Вам не доведеться турбуватися про те, що конфіденційна інформація потрапить до чужих рук, навіть якщо самі жорсткі диски будуть втрачені або вкрадені. Вбудований движок AES-NI забезпечує швидкість читання порядку 224.71 МБ / с і швидкість запису порядку 132.56 МБ / с для зашифрованих даних.

Двоканальна міць. Моделі AS61 / AS62 є першими в світі мережевими накопичувачами з підтримкою двоканальної пам'яті, можливістю відтворення 4К-відео і новітніми процесорами Intel Celeron N3050 / N3150 на борту. Пристрої лінійок AS61 / 62 відрізняються не тільки енергоефективністю, але чудовим поєднанням ціни і продуктивності. Приготуйтеся насолоджуватися кристально чистим 4К-відео у себе вдома! Підключення з використанням технології введення / виводу нового покоління відкриває безмежні можливості. Професійне сховище NAS має мати широкі можливості розширення функцій. Крім 4 дисководів, в ньому є 2 порти USB 2.0, 3 порти USB 3.0 і 2 порту eSATA, за допомогою яких можна створювати сховище з потрібними вам параметрами для роботи і розваг.

Безпроблемна модернізація пам'яті. Залежно від ваших вимог, ви самі вирішуєте питання модернізації пам'яті. Пристрої AS61 / 62 забезпечують користувачам гнучкість при модернізації пам'яті, тому немає причин заздалегідь до придбання пристрою хвилюватися з приводу пам'яті. Для модернізації пам'яті просто знімається кришка мережевого сховища (використовуються 2 слота розширення пам'яті, розширити обсяг пам'яті можна до 8 ГБ). При цьому проблема поліпшення характеристик системи вирішується дуже просто, а мережеве сховище зможе одночасно виконувати більше додатків. Висока якість відтворення звуку з інтерфейсом S / PDIF. Мережеве сховище перетворюється в цифровий музичний центр, а пристрої ASUSTOR серії 61/62 виводять звуковідтворення на локальних програвачах на новий рівень. Додатки SoundsGood і iTunes Server можна використовувати для відтворення високоякісної цифрової музики з мережевого сховища. Крім того, об'єднання з оптичним висновком високої точності S / PDIF забезпечує неперевершену якість і реалістичність звучання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22583 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!