За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS5008T

код товару: U0173569
Ціна за одиницю:
17664 грн
+373 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS5008T
Артикул AS5008T
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Asustor AS5008T оснащений відсіками для 8 дисків, можливостями централізованого управління даними, синхронізації з хмарним сховищем і різноманітними функціями захисту і резервування даних для надійного захисту ваших цифрових ресурсів. 2-ядерний процесор Intel Celeron з тактовою частотою 2 ГГц і пам'ять DDR3L об'ємом 1 ГБ забезпечують високу продуктивність і енергозбереження. Володіючи швидкістю читання / запису до 112 МБ / с, серія AS50 забезпечує відмінну продуктивність, яка повністю задовольнить будь-які вимоги до зберігання даних. Також для підвищення обчислювальної потужності AS50 можна підвищити тактову частоту процесора з початкового значення 2,41 ГГц до 2,58 ГГц, що забезпечить більшу згладжена і безперебійність роботи. Залежно від ваших вимог, ви самі вирішуєте питання модернізації пам'яті. Пристрої AS50 / 51 забезпечують користувачам гнучкість при модернізації пам'яті, тому немає причин заздалегідь до придбання пристрою хвилюватися з приводу пам'яті. Для модернізації пам'яті просто знімається кришка мережевого сховища (використовуються 2 слота розширення пам'яті, розширити обсяг пам'яті можна до 8 ГБ). При цьому проблема поліпшення характеристик системи вирішується дуже просто, а мережеве сховище зможе одночасно виконувати більше додатків.

Чотири вбудованих порту Ethernet в поєднанні з функцією агрегування каналів дозволяють мережевого сховища зберігати з'єднання навіть при порушенні одного з Ethernet-підключень, значно знижуючи ймовірність переривання з'єднання. Також функція агрегування каналів забезпечує підвищення швидкості передачі даних в порівнянні з одним каналом підключення, а вирівнювання навантаження автоматично розподіляє мережевий трафік по двох каналах передачі, що є оптимальним вибором для користувачів, зацікавлених в надійної високошвидкісної передачі даних. Професійне сховище NAS має мати широкі можливості розширення функцій. Крім 4 дисководів, в ньому є 2 порти USB 2.0, 3 порти USB 3.0 і 2 порту eSATA, за допомогою яких можна створювати сховище з потрібними вам параметрами для роботи і розваг. У пристроях AS50 / 51 основна увага приділяється гнучкості, з якою проводиться розширення ємності за рахунок більшого числа слотів розширення в порівнянні з іншими пристроями даного класу. Завдяки такій кількості слотів розширення, єдине питання в тому, як заповнити весь величезний обсяг пам'яті!

Мережеве сховище перетворюється в цифровий музичний центр, а пристрої ASUSTOR серії 50/51 виводять звуковідтворення на локальних програвачах на новий рівень. Додатки SoundsGood і iTunes Server можна використовувати для відтворення високоякісної цифрової музики з мережевого сховища. Крім того, об'єднання з оптичним висновком високої точності S / PDIF забезпечує неперевершену якість і реалістичність звучання. Насолоджуйтесь цифровими розвагами з ASUSTOR NAS. Вбудований HDMI-інтерфейс і різноманітні мультимедійні додатки дозволяють насолодитися улюбленими видами розваг на вашому NAS, безпосередньо підключивши його до телевізора або підсилювача. ASUSTOR NAS підтримує вивід відео Full HD (1080p), розкриваючи всі найдрібніші деталі фільмів, телешоу, музики і фотографій у високій роздільній здатності. Більш того, в магазині додатків App Central ASUSTOR можна встановити додаткові мультимедійні додатки для сервера, наприклад, UPnP Media Server і iTunes Server, що дають NAS можливість потокової передачі мультимедійного контенту на комп'ютери, телевізори та мобільні пристрої.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17664 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!