За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS5002T

код товару: U0173567
Ціна за одиницю:
17664 грн
+373 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS5002T
Артикул AS5002T
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Наявність в NAS Asustor AS5002T двох гігабітних портів Ethernet, перетворює його в надійне мережеве сховище з безперервним високошвидкісним доступом, а широкий набір мультимедійних функцій в відмінний вибір для створення на його базі домашнього центру цифрових розваг. Високоефективна технологія. 2-ядерний процесор Intel Celeron з тактовою частотою 2 ГГц і пам'ять DDR3L об'ємом 1 ГБ забезпечують високу продуктивність і енергозбереження. Володіючи швидкістю читання / запису до 112 МБ / с, серія AS50 забезпечує відмінну продуктивність, яка повністю задовольнить будь-які вимоги до зберігання даних. Також для підвищення обчислювальної потужності AS50 можна підвищити тактову частоту процесора з початкового значення 2,41 ГГц до 2,58 ГГц, що забезпечить більшу згладжена і безперебійність роботи.

Безпроблемна модернізація пам'яті. Залежно від ваших вимог, ви самі вирішуєте питання модернізації пам'яті. Пристрої AS50 / 51 забезпечують користувачам гнучкість при модернізації пам'яті, тому немає причин заздалегідь до придбання пристрою хвилюватися з приводу пам'яті. Для модернізації пам'яті просто знімається кришка мережевого сховища (використовуються 2 слота розширення пам'яті, розширити обсяг пам'яті можна до 8 ГБ). При цьому проблема поліпшення характеристик системи вирішується дуже просто, а мережеве сховище зможе одночасно виконувати більше додатків.

Розширення обсягу пам'яті для зберігання даних. Професійне сховище NAS має мати широкі можливості розширення функцій. Крім 4 дисководів, в ньому є 2 порти USB 2.0, 3 порти USB 3.0 і 2 порту eSATA, за допомогою яких можна створювати сховище з потрібними вам параметрами для роботи і розваг. У пристроях AS50 / 51 основна увага приділяється гнучкості, з якою проводиться розширення ємності за рахунок більшого числа слотів розширення в порівнянні з іншими пристроями даного класу. Завдяки такій кількості слотів розширення, єдине питання в тому, як заповнити весь величезний обсяг пам'яті!

Підвищена надійність і швидкість обміну даними. Два вбудованих порти Ethernet в поєднанні з функцією агрегування каналів дозволяють мережевого сховища зберігати з'єднання навіть при порушенні одного з Ethernet-підключень, значно знижуючи ймовірність переривання з'єднання. Також функція агрегування каналів забезпечує підвищення швидкості передачі даних в порівнянні з одним каналом підключення, а вирівнювання навантаження автоматично розподіляє мережевий трафік по двох каналах передачі, що є оптимальним вибором для користувачів, зацікавлених в надійної високошвидкісної передачі даних.

Висока якість відтворення звуку з інтерфейсом S / PDIF. Мережеве сховище перетворюється в цифровий музичний центр, а пристрої ASUSTOR серії 50/51 виводять звуковідтворення на локальних програвачах на новий рівень. Додатки SoundsGood і iTunes Server можна використовувати для відтворення високоякісної цифрової музики з мережевого сховища. Крім того, об'єднання з оптичним висновком високої точності S / PDIF забезпечує неперевершену якість і реалістичність звучання. Резервне копіювання будь-якої інформації Для користувачів Windows, Mac і навіть Linux компанія ASUSTOR надає відповідні рішення для резервного копіювання та протоколи, які допоможуть створити резервні копії всіх даних користувача.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17664 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!