За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

NAS Asustor AS-304T

код товару: U0173562
Ціна за одиницю:
13689 грн
+290 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Asustor
Модель AS-304T
Артикул AS-304T
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAS Asustor AS-304T

Мережеве сховище: перекодування в реальному часі
Завдяки апаратному перекодуванню в реальному часі, що виконується процесором Intel, відеофайли, які не підтримуються пристроєм, спочатку перетворюються в потрібний формат, а потім направляються на пристрій відтворення. З таким потужним обладнанням навіть перекодування в реальному часі відео високої роздільної здатності 1080p не представляє труднощів.

Створіть повнофункціональний домашній мультимедійний центр
Насолоджуйтеся цифровими розвагами з ASUSTOR NAS. Вбудований HDMI–інтерфейс і різноманітні мультимедійні програми дозволяють насолодитися улюбленими видами розваг на вашому NAS, безпосередньо підключивши його до телевізора або підсилювача. ASUSTOR NAS підтримує висновок Full HD відео (1080p), розкриваючи всі найдрібніші деталі фільмів, телешоу, музики і фотографій у високій роздільній здатності. Більш того, в магазині додатків App Central ASUSTOR можна встановити додаткові мультимедійні програми для сервера, наприклад, UPnP Media Server, iTunes Server, дають NAS можливість потокової передачі мультимедійного контенту на комп'ютери, телевізори і мобільні пристрої.

Доступ до хмари на ходу
Мобільні додатки ASUSTOR для пристроїв на iOS і Android забезпечують зручний доступ до NAS поза домом.

AiMaster — це додаток для управління NAS з мобільного пристрою. Не важливо ким ви є — простим користувачем чи адміністратором, AiMaster дозволяє легко управляти NAS, а повна підтримка push-повідомлень гарантує інформованість про поточний стан вашої системи.

AiData дозволяє безпечно переглядати та отримувати доступ до всіх файлів, які зберігаються на NAS, з мобільного пристрою. Крім того, воно дозволяє організувати потокову передачу мультимедійного контенту і переглядати фотографії з NAS, а також інтегруватися з Dropbox, Google Drive, Box.com для простого управління даними в хмарі.

Використовуйте свій мобільний телефон для управління Центром завантаження свого ASUSTOR NAS. Будь то пошук, завантаження або управління, AiDownload виконує це в мить ока. Крім того, коли завантаження завершиться, на ваш мобільний пристрій негайно надсилається відповідне повідомлення. 

Захистіть свої безцінні спогади і дані
Компанія ASUSTOR вважає питання забезпечення безпеки даних критично важливим і першочерговим. Саме тому, в пристроях мережевого зберігання ASUSTOR застосовуються RAID-технології, які допомагають забезпечити максимальний захист ваших цінних даних незалежно від їх типу. Використання RAID в поєднанні з безліччю функцій резервного копіювання даних, пропонованих ADM, дозволяє гарантувати надійне зберігання ваших інформаційних активів. Вбудовані функції резервного копіювання ADM включають:

- Резервне копіювання за Rsync і FTP, хмарне резервне копіювання, резервне копіювання на зовнішні накопичувачі і автоматичне резервне копіювання в одне натискання. Всі ці види резервування підтримують режим двонаправленої передачі даних!
- Для Mac OS підтримується резервування стандартними засобами Apple Time Machine
- Питання регулярного резервування для платформи Windows допоможе вирішити фірмовий додаток Backup Plan, який дозволяє створювати гнучкий розклад резервного копіювання даних з ПК на NAS і підтримує резервне копіювання в реальному часі. Файли, що додаються або змінено на комп'ютері, будуть автоматично завантажені на ASUSTOR NAS.

Ідеальна персональна хмара
Пристрої ASUSTOR NAS можна використовувати, щоб з легкістю створити своє власне хмарне сховище. За допомогою нашої ексклюзивної технології Cloud Connect™ , доступ до даних на NAS можна виконувати практично з будь-якої точки планети. Для доступу до вашого NAS звідки завгодно і в будь-який момент, з комп'ютера або мобільного пристрою, то вам буде достатньо лише мати підключення до Інтернету.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13689 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!