За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультиварка Vitek VT-4204 GY

код товару: U0178524
Ціна за одиницю:
2240 грн
+56 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 800 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Дисплей так
Мова меню російська

Функції та можливості

Особливості регулювання часу приготування
Додаткові можливості внутрішня кришка

Управління

Кількість програм 10
Керування електронне

Фізичні характеристики

Колір білийсірий

Інші

Виробник Vitek
Модель VT-4204 GY
Артикул VT-4204 GY
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

VITEK - побутова техніка і електроніка, що поєднує новітні технології в області конструювання і виробництва, європейську якість і надійність з унікальним дизайном, власним упізнаваним стилем та вигідною ціною. Техніка VITEK завоювала широке визнання серед споживачів як в Україні, так і в країнах СНД.

Мультиварка VITEK VT-4204 GY

З кожним днем зростає кількість людей, що дотримуються правильного і здорового харчування. Для тих, хто віддає перевагу корисній, смачній і здоровій їжі, приготування якої не забирає багато сил, ідеально підійде багатофункційна мультиварка від VITEK. Цілком поділяючи такий підхід, VITEK представляє своїм Споживачам мультиварку з функціями, спрямованими на підтримку здоров'я, що ще раз підтверджує місію бренду: «Використовуючи передові технології, ми створюємо надійну техніку для нової якості життя нашого Споживача».

Мультиварка VT-4204 (потужність 800 Вт) — це ідеальний вибір для прихильників здорового способу життя. Корпус мультиварки виконаний з пластика класичного білого і сірого кольорів, завдяки чому модель ідеально впишеться в будь-який інтер'єр і стане незамінним помічником на кухні. Основною відмінністю і перевагою моделі VT-4204, крім основних 10 автоматичних програм, 3D нагрів (тривимірне нагрівання для рівномірного приготування страви) і функція приготування йогурту.

Якщо Ви звикли починати свій день з легких молочних продуктів, то мультиварка VT-4204 з функцією приготування домашнього йогурту, стане відмінним помічником в приготуванні смачного і корисного сніданку! Внутрішня чаша з антипригарним покриттям дозволяє зберігати корисні речовини в продуктах, а її герметичність забезпечує ідеальні температурні умови для приготування. Об'єм 5 л дарує можливість готувати як невеликі порції для одного-двох людей, так і для всієї родини. 

В мультиварці VT-4204 потужністю 800 Вт і чашею з нержавіючої сталі об'ємом 5 л запрограмовано десять автоматичних режимів приготування: Йогурт, Тушіння, Варіння на пару, Смаження, Каша, Суп, Випічка, Злаки, Рис і Розігрівання. З таймером відстрочки до 24 годин Ви приготуєте їду до призначеного часу: до сніданку Вас буде чекати домашній йогурт або ароматна каша, а до вечора другі страви або випічка. 

Приємним доповненням служать аксесуари, якими укомплектована мультиварка: лоток для готування на пару, мірна чашка, ополоник і лопатка, 6 стаканчиків для приготування йогурту, завдяки чому процес приготування улюблених страв стане приємним і не обтяжливим. З книгою рецептів, яка додається в подарунок, Ви з легкістю приготуєте різноманітні смачні та корисні страви для всієї родини. 

Функція Підтримання температури готової страви» дозволить їжі залишатися теплою до приходу до столу всіх членів сім'ї. Для зручності експлуатації модель VT-4204 обладнана знімною миється внутрішньою частиною кришки (можна мити в посудомийній машині), багатофункціональним LED дисплеєм з підсвічуванням і ручкою горизонтального перенесення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2240 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!