За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультиварка Philips HD4749/70

код товару: U0313178
Ціна за одиницю:
3340 грн
+107 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 1070 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття керамічне
Дисплей так
Мова меню англійська

Функції та можливості

Особливості захист від перегріву ,  автоматичне відключення ,  регулювання часу приготування ,  вибір температури приготування ,  англійська мова ,  відміна автоматичного підігріву
Регулювання температури приготування (Мультикухар) 30-160 °С
Додаткові можливості попереднє відключення функції автопідігріву

Управління

Кількість програм 22
Керування електронне
Ручні налаштування час ,  температура

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик ,  метал
Вага 4.85 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Philips
Модель HD4749/70
Артикул HD4749/70
Гарантія, міс 24
Штрихкод 8710103840374
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мультиварка PHILIPS HD4749 / 70

З новою мультиваркою від PHILIPS ви зможете насолоджуватися здорової, смачної та корисною їжею кожен день. Модель відрізняється продуманим до найдрібніших деталей дизайном, а також завдяки своїй компактності не займатиме багато місця на вашій сучасній кухні. Ще однією «фішкою» пристрою виступає інтуїтивно зрозуміла панель управління - тепер з цим легко впорається навіть недосвідчений користувач. При цьому вся необхідна інформація про приготування буде відображена на спеціальному дисплеї. А постійно розвивати свої кулінарні таланти допоможе поставляється в комплекті книга рецептів.

Вражаюча функціональність. Мультиварка PHILIPS HD4749 / 70 надасть у ваше розпорядження 22 унікальні автоматичні програми для приготування смачної їжі з необхідною конфігурацією нагріву і температурних показників. При цьому за допомогою функціоналу «Мій рецепт» у вас буде можливість зберегти раніше мій вибір для повторного приготування улюблених страв. Досягнення ідеального результату також буде сприяти вдосконалена технологія 3D-нагріву VitaPlus для обробки інгредієнтів і готування. Готуйте їжу до заданого часу завдяки присутності таймера відстрочки старту (до 24 годин). Мультиварка також подбає про тих, хто затримався на роботі і не встиг до вечері - в пристрої передбачений функціонал збереження температури приготовленої їжі.

Містка чаша. Мультиварка від PHILIPS має місткою чашею, ємність якої становить 5 л. Її головною перевагою є товсті стінки (1.8 мм) з нанокераміческім антипригарним покриттям ProKeram. Тепер ваші страви ніколи не Пригоров. Ви також назавжди забудете про тривалий процес очищення, адже ємність можна мити в посудомийній машині.

Royal Philips Electronics of the Netherlands - найбільший європейський виробник електроніки, один з найбільших світових виробників з річним обсягом продажів в 26 мільярдів в європейській валюті. Фірма спеціалізується на випуску та продажу кольорових телевізорів і телевізорів на одній мікросхемі, приладів для здійснення медичних моніторингів і діагностик, електробритв, приладів освітлення.

Підприємства фірми розташовані в 60 країнах світу - на виробництві приладів освітлення, побутової техніки, медичного обладнання та напівпровідників зайнято 116 000 працівників.

Засновники фірми - Антон і Жерард Філіпс - завжди усвідомлювали відповідальність перед суспільством за те, що вони роблять, ведучи свій бізнес - їх турботою було не просто заробляти гроші, а створювати блага для людини, саме тому дух інновацій пронизав всю діяльність їх компанії. Цей дух нововведення і експериментування висловився в 55 000 офіційно зареєстрованих патентах, наявних у фірми. Сьогодні Philips належить: 49 000 дизайнерських зразків, а також 33 000 товарних знаків.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3340 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!