За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультиварка Liberton LMC 5946

код товару: U0317598
Ціна за одиницю:
1709 грн
+61 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 900 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Дисплей так
Мова меню українська

Функції та можливості

Регулювання температури приготування (Мультикухар) 35-160 °С

Управління

Кількість програм 46
Керування електронне
Ручні налаштування час

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик
Габарити 348 х 275 х 250 мм
Вага 2.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Liberton
Модель LMC 5946
Артикул LMC 5946
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6907843115844
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мультиварка LIBERTON LMC-5946 - зручна і практична модель з широким функціональними можливостями і великим вибором програм. Це універсальне кухонний пристрій дозволить набагато швидше і без особливих зусиль впоратися з приготуванням сніданків, обідів і вечерь для великої родини. Компактні розміри мультиварки і приємний зовнішній вигляд з яскравою червоно-білою обробкою дозволить вписатися цьому приладу в інтер'єр будь-якої сучасної кухні. Зрозуміла і проста панель з великим інформативним дисплеєм забезпечить максимально легке управління і можливість без праці підбирати підходящі режими для приготування різноманітних страв.

Дана модель комплектується місткою 5-літровою чашею з тефлоновим антипригарним покриттям, стійким до температурних і механічним впливом. Тефлонове покриття запобігає пригорання продуктів і прилипання їх до стінок, зберігає в них всі корисні речовини і вітаміни. Крім того, в цій чаші можна готувати з мінімальною кількістю жирів і масел, що робить їжу більш здоровою і дозволяє організувати повноцінне дієтичне харчування. У комплектацію даної моделі входить набір додаткових аксесуарів, що значно полегшують процес приготування.

В мультиварці встановлено 46 автоматичних програм, кожна з яких враховує особливості температурної обробки тієї чи іншої категорії продуктів. Завдяки цим програмам, а також режиму ручного регулювання часу і температури приготування в пристрої можна готувати різноманітні каші, супи, гарніри, страви з птиці, м'яса, риби і овочів, а також гасити, варити, смажити, запікати і навіть випікати. Є режим підтримки температури готової страви і режим відкладеного старту з відстрочкою до 24 годин.

Мультиварка є каструлю, яка поміщена в маленьку духовку на електронному управлінні. Ця каструлька закривається щільною кришкою, а кришка, в свою чергу, оснащена отворами, через які виходить пар. Особливість цієї кришки полягає в тому, що через неї виходять тільки надлишки пара, тобто всередині каструлі постійно підтримується певна температура, тиск і вологість. Цей мікроклімат і створює ідеальні умови для запікання і гасіння їжі.

Німецька компанія Liberton присутній на українському ринку з 2005 року. Під цією торговою маркою здійснюється випуск великої, дрібної, що вбудовується й кліматичної техніки, а також, рідкокристалічних і плазмових телевізорів. Асортимент товарів, що випускаються під торговою маркою Liberton, неймовірно широкий і в цілому включає 200 моделей продукції для дому та кухні в двадцяти товарних групах. Щорічно виробник випускає понад мільйон одиниць товару. Виробничі активи Liberton розташовані в країнах Європи, Туреччини, КНР, а з недавніх пір і в Україні.

Подібна диверсифікація дозволяє підприємству вести демократичну цінову політику. Такі відомі і великі концерни, як Zanussi, Philips і Kenwood розміщують замовлення на виготовлення продукції на заводах, що належать Liberton. Успіх компанії на ринку обумовлений постійним веденням маркетингових досліджень і прагненням виробника до повної відповідності найвищим європейським стандартам. Техніка, що випускається під торговою маркою Liberton, характеризується першокласним якістю, широким функціоналом, надійністю і реалізується за доступними для широкого кола споживачів цінами.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1709 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!