За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультиварка Arita AMC-8545G

код товару: U0352913
Ціна за одиницю:
1365 грн
+53 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 900 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Дисплей так
Мова меню російська

Функції та можливості

Особливості шнур від'єднується ,  відміна автоматичного підігріву
Додаткові можливості знімний паровий клапан

Управління

Кількість програм 45
Керування електронне
Ручні налаштування час

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик ,  метал
Габарити 270 х 270 х 270 мм
Вага 2.5 кг

Інші

Виробник Arita
Модель AMC-8545G
Артикул AMC-8545G
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мультиварка володіє параметрами, які роблять її незамінним помічником кожного кулінара на сучасній кухні. Відмінною характеристикою апарату виступає корпус, виконаний з високоякісної сталі.

Ця особливість не тільки гарантує міцність і надійність конструкції протягом всього періоду експлуатації, але і забезпечує привабливий зовнішній вигляд. А завдяки компактним габаритним розмірам і невеликій вазі ви не будете відчувати жодних труднощів з установкою і зберіганням навіть в умовах обмеженого простору.

Мультиварки - це класичні прилади даного типу. Вони характеризуються стандартними функціями. Ця техніка працює без підвищеного тиску. Продукти приготуються з витратою середньої кількості часу. При готуванні користувачеві дозволяється відкривати кришку пристрою.

Мультиварки-скороварки. Основною особливістю цих електроприладів є робота під досить високим тиском. Внаслідок цього швидкість повного приготування їжі значно збільшується. Опція скороварки в деяких електроприладах може регулюватися: включатися і вимикатися за бажанням користувача. При роботі з активною функцією скороварки не можна відкривати кришку до готовності їжі.

Суповаркі-блендери. Поєднують функції класичного блендера і електропристрої для супів. Здатні подрібнювати овочі, фрукти і подібні продукти. Розмір подрібнених шматочків залежить від активної насадки. Також суповаркі-блендери оптимально підходять для кремів, бульйонів і каш. Крім того, з їх допомогою можна готувати всілякі коктейлі і пунші.

Повільноварки. Оптимально підходять для готування страв, приготування яких займає досить багато часу. За допомогою таких кулінарних електроприладів можна гасити м'ясо, овочі, залишати їх для тривалого томління і т.д. Тип нагріву - рівномірний, що дозволяє досягти кращої ступеня готовності.

Рисоварки - ідеальні прилади для приготування рису. Дана крупа абсолютно не буде пригорати, гарантовано зберігає свої корисні властивості. Гурмани порадіють правильної розсипчастою структурою рису. Крім варіння різотто і рисових каш рисоварка справляється з гречкою та іншими крупами. Вона підходить для гасіння овочів і риби.

Су-види - це найсучасніші пристрої, які готують їжу за унікальною су-технології. Суть методики така: блюдо запечатується в спеціально призначений пластиковий пакет. Після цього їжу готують у воді при чітко встановленої температурі, що не перевищує сімдесяти градусів. Технологія дозволяє досягти ідеальної ступеня готовності м'яса, свіжої текстури овочів і розсипчастості каш.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1365 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!