За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мультиварка Redmond RMC-M4503

код товару: U0072817
Ціна за одиницю:
32538 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 800 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Дисплей так

Функції та можливості

Особливості нековзні ніжки ,  функція підтримки температури ,  вибір температури приготування ,  знімний паровий клапан ,  регулювання часу приготування ,  захист від перегріву ,  захист від дітей

Управління

Кількість програм 10
Керування механічне

Фізичні характеристики

Габарити 290 x 290 x 290 мм
Вага 3.65 кг

Інші

Виробник Redmond
Модель RMC-M4503
Артикул RMC-M4503
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-M4503 виконана в строгому сучасному дизайні, з вертикальною електронною панеллю управління і світлодіодним цифровим дисплеєм, потужна кришка обладнана паровим клапаном. У комплектацію мультиварки входить містка чаша з тефлоновим покриттям, об'ємом 5 літрів, чаша для приготування страв на пару, мірний стаканчик, пластикова ложка і лопатка. Крім того в комплект мультиварки входить книга «120 рецептів».

Мультиварка Redmond RMC-M4503 має 10 автоматичних програм приготування страв, варіння на пару чудово підійде для приготування дієтичних страв; функція «молочна каша» призначена для приготування каш з різних круп, використовуючи програму «гречка» можна приготувати кашу, так і прекрасний гарнір, програма «суп» призначений для готування бульйонів, різних видів супів, морсів і напоїв; програма «смаження» допоможе смачно посмажити рибу, м'ясо, відбивні; автоматична функція «рис» ідеально підійде для приготування гарніру з використанням рису, смачний плов з м'яса, курки і риби можна приготувати, використовуючи програму «плов», функція «гасіння» розрахована на приготування холодцю, заливного, різних дієтичних страв і гарнірів, випічка призначена для приготування запіканок, кексів та тортів. В режимі «підігрів» можна розігрівати готові холодні страви. Для деяких програм існує можливість установки часу вручну.

Крім того мультиварка має функцію відкладеного старту до 24 годин, що дозволяє готувати страви до потрібного часу, і функцію підтримання тепла, яка увімкнеться автоматично після завершення роботи програми готування і збереже блюдо гарячим до 24-х годин.

Очевидне достоїнство мультиварки REDMOND RMC-4503 це, звичайно ж, функція відкладеного старту, яка чудово підійде як для працюючих людей, так і багатодітних сімей. Ще одне з достоїнств функція підтримання тепла готових страв протягом 24 годин.

Важливо й те, що мультиварка цієї моделі досить-таки компактний і займає мало місця. Кулінарна книга зі збіркою ілюстрованих рецептів на 120 страв з покрокової інструкцією також є безсумнівним достоїнством мультиварки REDMOND RMC-4503.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32538 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!