За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ViewSonic VX3211-4K-MHD (VS17425)

код товару: U0311523
Ціна за одиницю:
16788 грн
+336 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 31.5"
Тип матриці VA
Роздільна здатність 3840 x 2160
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність статична 3000:1
Контрастність динамічна 80 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 2 х HDMI1 х 3.5мм Mini-Jack1 х DisplayPort

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки 2 х 2.5 Вт

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник ViewSonic
Модель VX3211-4K-MHD
Артикул VS17425
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Монітор Viewsonic VX3211-4K-MHD (VS17425)

Будь то для використання в офісі або для розваг вдома - монітор VX3211-4K-mhd призначений для того, щоб вивести ваш досвід перегляду на інший рівень. Дозвіл Ultra HD монітора в 4 рази перевищує Full HD, максимізуючи ефективність функціонування і детальність зображення завдяки збільшеній межах досяжності.

Колірний обхват монітора досягає 95% колірного покриття NTSC, таким чином, досягається більш точне відображення кольорів. Технологія AMD FreeSyncTM дійсно усуває розрив зображення на екрані і пригальмовування, забезпечуючи стабільність ігрового досвіду. Приголомшливий коефіцієнт динамічної контрастності 80M: 1 забезпечує більшу глибину зображення, а призначений для користувача досвід поліпшується в будь-яких аспектах користування монітором. Вбудований режим «картинка в картинці» (PIP) забезпечує комбінування контенту при одночасному підвищенні продуктивності. Вбудовані порти HDMI і DisplayPort підтримують широкий діапазон пристроїв, пропонуючи універсальність для ваших потреб підключення.

Відкрийте для себе чудові деталі з якістю Ultra HD. Монітор VX3211-4K-mhd має роздільну здатність Ultra HD 3840 x 2160, в 4 рази перевищує Full HD. Це призводить до більшої деталізації зображення і відображення більшої кількості екранного контенту. Зачаровують зображення і чудові деталі роблять монітор VX3211-4K-mhd істинним шедевром з ефектом занурення. Широкий діапазон кольорів.

Технологія AMD FreeSyncTM забезпечує стабільний, без розривів, відеоряд. Завдяки технології AMD FreeSync, що створює чудову візуальну стабільність і бездоганність графіки, дії стають бездоганно плавними під час кожної сцени. HDR забезпечує чудову контрастність і точність передачі кольору. У моніторі VX3211-4K-mhd реалізована технологія HDR 10, тому колірної контраст став ще більш визначеним. Уважайте найдрібніші деталі і контраст на найтемніших і найяскравіших ділянках.

Картинка-в-картинці (PIP). Насолоджуйтесь свободою перегляду всього, чого ви побажаєте, де ви хочете, завдяки функції «картинка-в-картинці». Комбінуйте контент з телевізора, ПК та інших пристроїв для самих різних способів роботи і насолоди життям. Мега-динамічна контрастність. Приголомшливий коефіцієнт динамічної контрастності 80M: 1 створює глибину зображень за допомогою додавання визначеності самим темним і найяскравішим відтінкам на екрані, щоб забезпечити на моніторі VX3211-4K-mhd відображення найдрібніших деталей.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

25 вересня 2020
imgimgimgimgimg

Пользуюсь 2 недели. Конечно, не сравнить с 19", который он заменил, но всё равно работает в паре с дополнительным старым 19" монитором с разрешением 1280х1024. Задачи - чертежные программы, excel, интернет. Замена основного монитора потянула за собой замену видеокарты (MSI GTX 1660 сразу после покупки пошла в сервис-пропадал сигнал на монитор при установке высокого разрешения), для видеокарты пришлось покупать новый блок питания с разъемом для питания карты. А если захотите поиграть в 4к, так ещё и материнку+процессор+память захочется поменять. Так что бюджет покупки с 10 тыс.грн вырос на почти на 8 тыс.грн. Теперь плюсы и минусы:
+ заказал в Brain из-за бонуса - цена везде одинаковая, а магазин вообще рядом - удобно.
+ сразу на месте проверили на битые пиксили за 150 грн
+ благодаря разрешению 3840х2160 заменяет два монитора - раньше открывал статистику на сайте на старом мониторе - понимал, что ничего не вижу, только часть таблиц - это и стало толчком к покупке.
+ избавился от проводных колонок, т.к. есть встроенные в мониторе - правда звук пластмассовый, хуже чем с телефона, но мне больше и не надо для офиса.
- минус единственный, который заметил - в автокаде вертикальные линии минимальной толщины, если они цветные - могут стать серыми, в зависимости от положения на экране. Т.е. то она цветная, то серая - сдвигаешь изображение цвет то появляется, то пропадает - я думаю, это специфика VA матрицы - для графических изображений этот эффект не заметен.
- также присутствует небольшой ореол вокруг мелких графических объектов в приложения, например, вокруг мелкого текста или иконок - тоже недостаток VA матрицы, думаю.
На будущее я бы посмотрел мониторы с IPS матрицей на присутствие этих недостатков - это моя первая покупка, не было опыта эксплуатации таких больших мониторов. Опять же, в будущем, если для офиса - любой наёмный работник будет доволен, цена/качество отличные. Но если себе лично, я бы ещё посмотрел ещё варианты - для себя же хочется лучшего ))

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 вересня 2020

Благодарим за отзыв и выбор нашего магазина, Роман!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16788 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!