За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ViewSonic VX2452MH

код товару: U0315037
Ціна за одиницю:
4371 грн
+129 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 24"
Тип матриці TN
Роздільна здатність 1920 x 1080
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 2мс (GtG)
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність динамічна 50 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 160/170
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Крок між пікселами, мм 0.233
Технології поліпшення зображення Flicker Free

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х HDMI1 х DVI1 х VGA

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі макс. 22 Вт

Додатково

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 559 x 432 x 222 мм
Розміри без підставки 559 x 357 x 54 мм
Вага без упаковки 3.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ViewSonic
Модель VX2452MH
Артикул VX2452MH
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ViewSonic VX2452MH — це Full HD монітор з діагоналлю 23.6 дюйма і глянсовим покриттям, який забезпечує ідеальне відображення контенту в іграх і при перегляді розважального мультимедіа. Монітор VX2452MH оснащений технологією ClearMotiv II, яка забезпечує надвисоку час відгуку 2 мс для чіткої, не розмитою передачі зображень під час ігор, а також ультрависокий коефіцієнт динамічної контрастності MEGA 50000000:1 для живої і різкої кольору під час перегляду фільмів. Інтегровані вхідні роз'єми D-sub, DVI і HDMI забезпечують гнучкість підключення до мультимедійних пристроїв високої чіткості і ігрових приставок, а подвійні вбудовані стереодинаміки на 2 Вт роблять пристрій ідеальним для відтворення мультимедіа. Завдяки кріплення VESA монітор VX2452MH можна встановити на стіну, роблячи більш гнучким використання в ігрових та розважальних цілях.

Надзвичайно швидкий час відгуку для ігор без розмиття зображення

Час відгуку складає 2 мс, що дозволяє монітору VX2452mh забезпечувати плавність зображення без ривків, розмиття або поява фантомних ефектів. Це надшвидке час відгуку ідеально для ігор з інтенсивним використанням графічної підсистеми, а також добре підійде для перегляду спортивних передач або бойовиків.

Приголомшливе дозвіл і чіткість

Монітор VX2452mh має дозвіл Full HD 1920x1080 і максимально точно передає кожний піксель зображення. Завдяки сверхвысокому коефіцієнту динамічної контрастності MEGA 50 000 000:1 монітор VX2452mh дозволяє насолоджуватися дивовижною чіткістю і деталізацією незалежно від того, ви граєте в ігри або дивіться розважальну передачу.

Покращена видимість в ігровому режимі

Ігровий режим забезпечує кращу видимість і деталізацію завдяки освітленню темних сцен без додаткового експонування яскравих ділянок. Спостереження за кожною дією навіть у найтемніших областях відеоігри стає за допомогою нашого ігрового режиму елементарної завданням.

Коефіцієнт динамічної контрастності MEGA для чітких, живих зображень

Виключно високий динамічний коефіцієнт контрастності 50 000 000:1 краще підкреслює відношення між самими темними і самими яскравими квітами, що забезпечує багатство кольорів і високу деталізацію зображення.

Гнучкі можливості підключення HDMI

HDMI — це найвищий відеостандарті з розрахунком на майбутнє, який забезпечує оптимальну чіткість цифрового зображення. Інтерфейс HDMI на моніторі VX2452mh дозволяє підключатися до різних пристроїв HD, включаючи ігрові приставки, програвачі Blu-ray, ноутбуки, цифрові камери та багато іншого для повноцінного використання можливостей високої чіткості.

Кріплення VESA

Монітор VX2452mh оснащений кріпленням VESA 100 x 100 мм, яке дозволяє встановити монітора на підставку або закріпити його на стіні в залежності від ваших потреб. Можна без праці від'єднати підстава, відкрутивши чотири гвинти, а потім встановити монітор на підставку або повісити його на стіну. Завдяки зручному кріплення VESA і тонкій рамці монітор VX2452mh ідеально підходить для установки декількох моніторів в ряд, що створює безпрецедентні ігрові можливості.

Технологія ViewSonic Flicker Free для підвищеного комфорту очей

Монітори з технологією ViewSonic Flicker Free забезпечують обіцяний комфортний перегляд. Замість широтно-імпульсної модуляції, при якій підсвічування постійно включається і вимикається, монітори ViewSonic Flicker-Free використовується підсвічування з модуляцією сталого потоку постійного струму, що практично усуває мерехтіння екрану при всіх рівнях яскравості за рахунок постійного джерела світла (світлодіода). Ця функція дозволяє довше працювати за комп'ютером, грати в ігри або дивитися фільми — очі при цьому не втомлюються.

Два вбудованих динаміка 2 Вт

Монітор серії VX52 оснащений двома вбудованими динаміками для підвищення мультимедійних якостей за рахунок кришталево чистого стереозвучания.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4371 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!