За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ViewSonic VA2261-6

код товару: U0315041
Ціна за одиницю:
3713 грн
+102 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 21.5"
Тип матриці TN
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Час реакції матриці 5мс
Яскравість 200 кд/м2
Контрастність статична 700:1
Контрастність динамічна 50 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 90/65
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 477 мм
Висота видимої області 268 мм

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х VGA1 х DVI

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі 19 Вт

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
VESA 75x75 мм
Вбудовані колонки немає

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 505 x 382 x 179
Розміри без підставки 505 x 311 x 48
Вага без упаковки 2.8 кг
Вага з упаковкою 3.8 кг
Колір чорний

Інші

Виробник ViewSonic
Модель VA2261-6
Артикул VA2261-6
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ViewSonic VA2261-6 — комфортний для зору і екологічно безпечний 22-дюймовий (видима область 21,5 дюйма) широкоекранний монітор. У моніторі використовуються технології Flicker Free і Blue Light Filter, завдяки яким очі не втомлюються навіть при тривалому перегляді. Світлодіодне підсвічування і режим Eco дозволяють економити до 25 %* електроенергії. Завдяки дозволу Full HD 1920 x 1080, часу відгуку 5 мс, входів DVI і VGA, глянсовою обробці і підтримки кріплення VESA монітор VA2261-6 відмінно підходить як для домашніх розваг, так і для роботи в офісі. У моніторі використовується також технологія ViewMode, в тому числі передвстановлені режими для перегляду тексту, фільмів, ігор, чорно-білих зображень і веб-сторінок, які забезпечують користувачам чудову передачу кольору в різних ситуаціях застосування.

Дозвіл Full HD 1080p забезпечує виняткову ефективність роботи пікселів

Монітор ViewSonic VA2261-6 має дозвіл Full HD 1920 x 1080 і максимально точно передає кожний піксель зображення. Насолоджуйтеся неперевершеною чіткістю і деталізацією під час гри або перегляду мультимедійного контенту. Широкий екран із співвідношенням сторін 16:9 зводить до мінімуму втому очей навіть після декількох годин перегляду і повністю підтримує можливість перегляду декількох вікон без перемикання між ними.

Екологічна світлодіодне підсвічування без використання ртуті

Світлодіодне підсвічування підвищує якість відображення, забезпечує широкий діапазон кольорів і регулює коефіцієнт контрастності зображення з високим ступенем деталізації. Застосована компанією ViewSonic екологічна світлодіодне підсвічування без використання ртуті дозволяє економити до 25 %* електроенергії в порівнянні зі звичайними моніторами. Крім того, завдяки світлодіодному підсвічуванню корпус виходить легким і тонким і займає мало місця на робочому столі.

Режим Eco для економії електроенергії

Режим Eco (власна розробка компанії ViewSonic) є невід'ємною частиною всіх моніторів зі світлодіодним підсвічуванням, дозволяючи заощаджувати до 25 % електроенергії за допомогою налаштувань "Optimize (75 %)" та "Conserve (50 %)". Режим Eco регулює яскравість і покращує видимість, особливо при низькому рівні освітленості, що дозволяє зменшити напругу очей і продовжити термін служби лампи монітора. Використання режиму Eco дозволяє скоротити витрати на електроенергію і заміну ламп.

Технологія ViewSonic Flicker Free для підвищеного комфорту очей

Монітори з технологією ViewSonic Flicker Free забезпечують комфортний перегляд. Замість широтно-імпульсної модуляції, при якій підсвічування постійно включається і вимикається, монітори ViewSonic Flicker-Free використовується підсвічування з модуляцією постійного струму, що підтримує стійкий потік постійного струму, що практично усуває мерехтіння екрану при всіх рівнях яскравості за рахунок постійного джерела світла (світлодіода). Завдяки цьому ви можете довше працювати за комп'ютером, грати в ігри або дивитися фільми — очі при цьому не втомлюються.

Технологія Blue Light Filter для більш комфортного перегляду

Тривалий вплив певних рівнів синього світла може викликати подразнення очей. Монітори ViewSonic використовується технологія Blue Light Filter, яка дозволяє користувачам регулювати обсяг випромінювання синьої частини спектра з екрану, щоб продовжити час перегляду і забезпечити комфорт для очей під час роботи і перегляду мультимедійного контенту.

Налаштування функції ViewMode для цифрового контенту

Насолоджуйтесь відмінною якістю і точною передачею кольору будь-якого зображення, що відображається на моніторі. За допомогою 5 попередньо встановлених налаштувань для різних сценаріїв перегляду монітори ViewSonic надають кращі в своєму класі методи калібрування, забезпечуючи максимально яскраві враження від перегляду цифрового контенту. Налаштування Game (Гра), Movie (Кіно), Web (Інтернет), Text (Текст) і Mono (Моно) покращують рівні чорного кольору для ігор і фільмів, сяйво кольору для інтернет-зображень і колірну температуру для читання тексту.

Кріплення VESA

Монітор ViewSonic VA2261-6 оснащений кріпленням VESA 75 x 75 мм, що дозволяє встановлювати монітор на підставку або закріплювати його на стіні в залежності від ситуації. Можна без праці відгвинтити основу, а потім встановити монітор на нову підставку або повісити його на стіну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3713 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!