За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор NEC E271N White (60004633)

код товару: U0332161
Ціна за одиницю:
9183 грн
+220 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 27"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Час реакції матриці 6мс
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Технології поліпшення зображення Flicker Free ,  Low Blue Light

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х VGA1 х HDMI1 х DisplayPort

Додатково

Фізичні характеристики

Вага з упаковкою 12 кг
Колір білий

Інші

Виробник NEC
Модель E271N White
Артикул 60004633
Гарантія, міс 36
Штрихкод 5028695115965
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Монітор NEC E271N White (60004633)

Офісна модель з відмінним співвідношенням ціни і якості, чудовою якістю зображення і підвищеною ергономічністю. Монітор 27 "з дуже тонкою рамкою поєднує в собі чудову якість зображення на великому екрані і функціональність для ефективної роботи в офісі. При створенні монітора особливу увагу було приділено ергономічності: вбудована технологія Low Blue Light фільтрує шкідливу для очей синю частину спектру, а технологія Flicker- Free усуває мерехтіння. Завдяки своїй тонкій і елегантною конструкції монітор відмінно вписується в сучасний офісний інтер'єр, пропонуючи підвищену ефективність і якість зображення.

Найкраще співвідношення ціни та якості в лінійці 27 "- якість зображення і матриці аналогічно серії EA, проте завдяки скороченим набору функцій і можливостей підключення дана модель ідеально підходить для щоденної роботи в офісі. Перспективний дизайн - Кращий за формою і функціональності дизайн з 3-сторонньої ультратонкой рамкою товщиною 1 мм додасть офісу свіжий професійний характер. Чорний і білий корпус - виберіть виконання корпусу відповідно до інтер'єру вашого офісу і місцевими рекомендаціями щодо ергономіки.

Захист Ваших очей від перевтоми і пошкодження - Вбудована технологія Low Blue Light фільтрує шкідливий синій колір, а технологія Flicker-Free усуває мерехтіння, таким чином, Ваші очі захищаються від появи катаракти і дегенерації жовтої плями без компромісів в області реалістичності відтворення кольорів. Ваша екологічна і соціальна відповідальність - дисплей з сертифікатом TCO 7 NEC і ENERGY STAR 7 розроблений при дотриманні екологічних норм з мінімальним використанням шкідливих матеріалів, що відповідає постійно зростаючим вимогам щодо застосування екологічно раціональних технологій.

NEC - це абревіатура, складена з початкових букв англійських слів: Nippon Electric Corporation). Під таким ім'ям існує найбільший в світі японський виробник комп'ютерів, електронної техніки, обладнання для телекомунікацій. Офіс компанії розміщений в Токіо. Фірма з'явилася в 1899 році в Токіо, у неї був іноземний партнер - Western Electric Company of Illinois. На початку своєї діяльності NEC створювала телефонне обладнання. Пізніше, в двадцяті роки двадцятого століття, все області комунікацій були охоплені цим потужним виробником.

Фірма займається створенням рішень для фіксованих і мобільних мереж, корпоративних систем та широкосмугових систем. Зусилля компанії спрямовані на пошуки сучасних рішень в сфері інтернету, напівпровідників, IT.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9183 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!