За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор BenQ GW2780 Black

код товару: U0254204
Ціна за одиницю:
5047 грн
+93 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 27"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 5мс
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Крок між пікселами, мм 0.311

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort1 х 3.5мм Mini-Jack1 х HDMI1 х VGA

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі макс. 32 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки 2 х 2 Вт

Фізичні характеристики

Розміри з підставкою 463 x 612 x 183‎ мм
Розміри без підставки 381 x 612 x 50‎ мм
Вага без упаковки 4.85 кг
Вага з упаковкою 6.5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник BenQ
Модель GW2780 Black
Артикул GW2780 Black
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718755070105
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мінімалістичний дизайн корпусу монітора GW2780 створить відчуття елегантності і стилю в будь-якому інтер'єрі. Монітор GW2780 поєднує в собі функціональність, новітні технології і розкішний зовнішній вигляд. Кожна деталь, кожна функція цього монітора була ретельно продумана. Користувачі зможуть доторкнутися до скоєного нового світу, який відкриє для них монітор GW2780.

Технологія Flicker free
На звичайних LCD моніторах мерехтіння зображення відбувається 200 разів в секунду. Таке мерехтіння невиразне органами зору, але тривала робота за таким монітором може призвести до втоми очей і навіть до головного болю. У моніторі GW2780 фликеринг відсутній на всіх рівнях яскравості. Робота за цим мониторм забезпечить більший комфорт для очей і меншу стомлюваність, завдяки технології Flicker free.

Режими Low Light Blue
Кожен монітор випромінює синій світло, який може призвести до втоми очей. Унікальна технологія BenQ Low Light Blue дозволяє вирішити проблему впливу синього світла на очі. Вмикайте один з 4 попередньо встановлених режимів Low Light Blue: (Мультимедіа – 30% зниження, Інтернет 50% зниження, Офіс 60% зниження, Читання 70% зниження).

Широкі кути огляду 178°/178°
IPS монітори мають широкі кути огляду 178º/178º, що дозволяє насолоджуватися однаково якісним зображенням майже з будь-якого кута приміщення без шкоди якості і яскравості картинки на екрані монітора.

Мультимедійний інтерфейс HDMI
Мультимедійний інтерфейс HDMI робить монітор неймовірно зручним у використанні – тепер ви можете насолоджуватися цифровими розвагами легко, навіть використовуючи додаткове мультимедійне обладнання.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

05 квітня 2023
imgimgimgimgimg

Моя думка суб’єктивна. Монітор з претензією на професійний. При підключенні заявлених 75 Гц не було. У відгуках казали що це потрібно виставляти в налаштуваннях відеокарти. Там є така функція для зміни в ручну, але в результаті зміни не прийнялись. Так і залишився зі своїми 60 Гц. Зразу кинулась в очі велика пікселізація, в порівнянні з моїм подгорівшим монітором Філіпс, який потребував заміни. Для якихось професійних справ він точно не годиться. Не знаю, навіть, для чого він підійде. Єдиний плюс - діагональ. Ну і ціна, звісно.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 серпня 2020
imgimgimgimgimg

После долгих раздумий взял себе этот монитор. Свою репутацию одного из лучших (если не самого лучшего) из бюджетных мониторов он подтвердил полностью. Монитор - старичок по нынешним меркам, выпускается уже почти три года (мне достался производства мая 2020 года). Но плюсы, на мой взгляд перевешивают немногочисленные минусы.
Ну, во-первых, матрица IPS, честные 8 bit без всяких FRC. Потрясающая цветопередача, правда нужно чуть настроить. Заводская калибровка цвета "убила" своей 100%-ной яркостью. В итоге убрал яркость аж до 40%. Черный цвет неожиданно хорош для IPS. С белым пришлось повозиться, непонятно почему изначально неприятно "желтил". Но удалось сделать нормальный белый цвет. Битых пикселей в моем экземпляре не оказалось, а засветы, чем всегда грешат матрицы IPS, оказались совсем незначительными. Даже на моем старичке, 23-дюймовом LG засветы значительно больше. Из коробки на всех кабелях здесь частота обновления 60 Гц, но, средствами установленной у меня видеокарты NVidia, на кабеле DisplayPort удалось легко установить частоту в 75 Гц, что в принципе, позволяется характеристиками этого монитора. Конечно, это не 144 Гц, но мне они и не нужны, в шутеры не играю. Кстати, никогда не встречал В том числе и на этом мониторе) таких рывков в изображении, какие в рекламе приписывают мониторам, не имеющим 144 Гц. Flicker-free, конечно, дает абсолютно немерцающее изображение (даже при съемке на телефон). Ну и всякие фишки, типа неожиданно корректно работающая автояркость, организация подключения кабелей к монитору, устойчивая подставка и прочее.
Из минусов, наверное - коротковатые комплектные кабели (1,5 м), способ подключения этих кабелей (DP кабель вынуть из гнезда монитора достаточно проблематично, сложно нажать на кнопку), нет 144 Гц и AMD Freesync (если кому то они нужны). Да и все, наверное.
Словом, монитором очень доволен. Честно говоря, даже не ожидал, что буду настолько доволен. И все это за эквивалент меньше 160 долларов. Однозначно рекомендую к покупке.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5047 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!