За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор Acer HA240YBID (UM.QW0EE.001)

код товару: U0302479
Ціна за одиницю:
3515 грн
+85 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 23.8"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920 x 1080
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Час реакції матриці 4мс
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х HDMI1 х DVI1 х VGA

Додатково

Регулювання положення регулювання нахилу
VESA є
Вбудовані колонки немає

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник Acer
Модель HA240YBID
Артикул UM.QW0EE.001
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4713883717748
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Монітор Acer HA240YBID (UM.QW0EE.001)

Дозвіл Full HD. Більш чіткі зображення в повному кольорі. Монітори Acer приносять користувача в ідеальний барвистий світ в форматі FHD 1920 x 1080 і забезпечують найкраще природне і чітке співвідношення контрастності 100000000: 1.

Технологія Ultra-Low Blue Light. Технологія BlueLightShield зменшує вплив синього світла, який може бути потенційно небезпечним, шляхом регулювання колірного відтінку і яскравості. Ви можете легко вибрати і вибрати чотири різних параметра фільтра на екрані через екранне меню, щоб знайти краще, що підходить для цього завдання.

Технологія Flickerless. Технологія Flickerless усуває мерехтіння екрану, забезпечуючи стабільну подачу живлення на дисплей. Це мінімізує випадки зорового напруги та інших потенційно небезпечних очних захворювань, коли ви втягнуті в довгі, затягнуті ігрові сесії.

ACER в Тайвані - це компанія, яка, виробляючи готові системи, ноутбуки та, а останнім часом і смартфони, справила великий вплив на ринок комп'ютерів. Вона вважається однією з найвпливовіших корпорацій. У переліку виробленої нею продукції також проекційне обладнання, побутова електроніка і різна периферійні пристрої та комплектуючі.

Штаб-квартира корпорації розташована в Тайпеї, Тайвань. Представництва і заводи компанії розкидані по всій планеті. Вони надійно забезпечують роботою тисячі людей. Продукція компанії дуже популярна в багатьох країнах, особливо в країнах СНД.

На початку нинішнього століття була проведена величезна реструктуризація, яка змогла омолодити обважнілу компанію. В результаті з'явилася Acer Group, в яку увійшли три складові - Acer, Wistron і BenQ. В даний час Acer Group належить чотири бренду. Крім Acer, це також Packard Bell, Gateway і eMachines.

Останні десять років Acer Group входять в першу 5-ку найбільших виробників ПК. Крім комп'ютерів, ноутбуків і смартфонів, компанія займається розробкою і випуском серверного обладнання, цифрових пристроїв, домашніх медіасистем, дисплеїв, проекторів, нетбуків і планшетних комп'ютерів.

За обсягами продажів корпорація разом з підрозділами утримують лідируюче положення на азіатському і латиноамериканському ринках, а також є одним з провідних комп'ютерних виробників на американському і європейському ринках. Проте, у себе на батьківщині Acer залишаються ні багато ні мало творцем першого національного ПК. У Тайвані дуже багато таких компаній, але жодна з них не змогла надати аналогічного впливу на комп'ютерний ринок.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3515 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!