За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор ASUS PG258Q

код товару: U0237017
Ціна за одиницю:
21075 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип монітора Геймерський
Діагональ дисплея 24.5"
Тип матриці TN+film
Роздільна здатність 1920 x 1080
Частота оновлення екрану 240 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс
Яскравість 400 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 170/160
Ширина видимої області 544 мм
Висота видимої області 303 мм
Технології поліпшення зображення Low Blue Light
Технології синхронізації NVIDIA G-Sync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort1 х HDMI

Додатково

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник ASUS
Модель PG258Q
Артикул PG258Q
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4712900518023
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія ASUS представляє геймерський монітор ROG Swift PG258Q формату Full HD (1920x1080 пікселів), який має безпрецедентно високою частотою оновлення екрану 240 Гц), низьким часом відгуку (1 мс) і підтримкою технології адаптивної синхронізації NVIDIA G-SYNC. Дану модель відрізняє оригінальний дизайн в геймерському стилі серії ROG. Монітором ROG Swift PG258Q підтримується підвищена частота оновлення екрану 240 Гц. Це зменшує ефект змазування рухомих об'єктів, що припаде до смаку всім любителям динамічних ігор, від шутерів до гоночних симуляторів.

У моніторі ROG Swift PG258Q реалізована технологія NVIDIA G-SYNC, синхронізуюча частоту оновлення екрану з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки G-SYNC усувається неприємний ефект розриву кадру і зменшується затримка відображення, що забезпечує більш високу якість зображення, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача. Крім того, ще одна технологія, розроблена фахівцями NVIDIA і отримала назву Ultra Low Motion Blur (ULMB), дозволяє цього монітора видавати більш чітке зображення при показі динамічних сцен в комп'ютерних іграх.

Основною характеристикою геймерських моніторів є час відгуку РК-матриці. У моделі ROG Swift PG258Q цей параметр складає всього 1 мілісекунду, що дозволяє повністю усунути візуальні артефакти у вигляді темних шлейфів за рухомими об'єктами в динамічних іграх і фільмах. ROG Swift PG258Q привертає погляд своїм футуристичним дизайном з агресивними, чіткими лініями корпусу і різнокольоровою підсвіткою, вбудованої в підставку.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

03 червня 2020
imgimgimgimgimg

Користуюся PG258Q вже трошки більше як 2 роки. Монітор хороший. Зручний в зміні положення. Виглядає стильно. Хоча зблизька пластик не так виглядає круто, але бралося для користування, а не на показ. Єдиний мінус чи цієї моделі, чи можливо в мене попався з дефектом. Періодично при перемиканні, аби вмиканні.. Центральна стрічка пікселів зїзджає в ліву частину екрану. Хоча така проблема виправляється звичайним вмиканням/вимиканням самого монутору. Що по часу 1-2 секунди.. А це не суттєво. Спочатку монітор брався як заміна для екрану ноутбука. Проте ноутбук не дуже витягував його.. і з часом згоріла матриця на самому ноутбуці. Так що краще використовувати з десктопами і з потужними відеокартами. 240 ГЦ це круто. Але нажаль теперішнє залізо і вимогливі ігри вам стільки стабільних ФПС не видадуть для комфортної гри в такій герцовці. Особисто мені цього вистачало. В моніторі присутня сумісність під 3Д віжин.. Але окуляр нажаль спробувати в нас ніде не купиш, як і сама технологія вже вимирає. Так що це непотрібна технологія і лишня сума для даного моніку. Яскравість на висоті(чітерська штука в багатьох іграх). Да і для компетатіва Full HD саме те.. Якщо ж сінгл плеєром насолоджуєтеся.. то можна вже і про 4к думати

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21075 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!