За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Модуль управління розумним будинком Fibaro Home Center 3 (Z-Wave) (FGHC3)

код товару: U0581237
Ціна за одиницю:
28896 грн
+807 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Бездротовий протокол Z-wave
Робоча частота 868.42 МГц
Сумісність ОС Android ,  IOS
Управління AndroidiOS
Робоча температура 0 ℃ - 40 ℃
Вологість до 75%
Матеріал пластик
Розмір 220 х 140 х 35 мм

Інші

Виробник Fibaro
Модель Home Center 3 (Z-Wave)
Артикул FGHC3
Гарантія, міс 12
Штрихкод 5902701701987
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Контролер Fibaro є центром управління «Розумним домом», що базується на передовій бездротової технології Z-Wave. Завдяки цьому контролеру будинок отримує багато нових можливостей, які дозволяє реалізувати електронний інтелект Fibaro і просунутий стандарт автоматизації Z-Wave. На контролері працює програмне забезпечення, яке відповідає за функції і сценарії роботи систем «Розумного будинку». Саме контролер відповідає за інформаційну взаємодію з усіма датчиками. Також контролер надає доступ до керуючих пристроїв - кнопок, вимикачів, сенсорні панелям, пультів ДУ, брелоки, - і забезпечує можливість їх налаштування.

Оскільки контролер - це мініатюрний ПК, він може забезпечувати програмовані «поведінкові» сценарії розумного будинку. Наприклад, включення світла і улюбленої музики по приходу господаря.

Але в цілому «Розумний будинок» - це централізована автоматизована система управління електричними, інженерними та мультимедійним системами, яка істотно підвищує рівень життєвого комфорту. Завдяки гнучкості технології Z-Wave і широкої функціональності контролера Fibaro Home Center 2 легко створювати найрізноманітніші варіанти використання елементів «Розумного будинку», зручні як для малогабаритної квартири, так і для великого заміського котеджу.

Контролер розумного будинку FIBARO Home Center 3 - FIB_HOMEC3 - прогресивний і надійний прилад, який дозволяє керувати всіма функціями розумного будинку - нескладним натисканням кнопки, жестом або словом. Є ймовірність поєднати FIBARO зі сторонніми приладами, які вже є у вашому домі. З Home Center 3 ви зможете просто інтегрувати FIBARO з багатьма відомими брендами, щоб вони інтегрувалися і працювали разом.

Не сумнівайтеся, що ваші дані і доступ до вашого будинку захищені. Прогресивна захищеність, що застосовується великими виробниками ноутбуків, нині вважається частиною Home Center 3 для забезпечення комплексного захисту даних.

Можна навіть перестати турбуватися про інтернет, так як розумний будинок зберігає свої функції і без нього. Постійний зв'язок з розумним будинком забезпечена завдяки додатку Home Center, тому можна керувати ним звідки завгодно.

Тепер ви зможете управляти розумним будинком за допомогою голосу. Всього пару слів і завдання будуть виконані. Голосове керування, тепер доступно в машині, що забезпечує інтелектуальне управління будинком прямо там, завдяки Android Auto або CarPlay.

Абсолютний контроль над побутовими приладами приготувати ваш будинок до повернення або ж підключити всю систему захищеності, їдучи з дому.

Характеристики та особливості:

  • Алюмінієвий корпус контролера має яскраво виражений hi-tech стиль;
  • Забезпечується відмінна розширюваність системи «Розумного будинку» завдяки можливості поступово додавати функції за рахунок підключення нових пристроїв;
  • Управління за допомогою голосу;
  • Зашифровані дані користувача і зашифрована зв'язок;
  • Забезпечується безпека системних файлів;
  • Контроль над домашніми пристроями віддалено;
  • Працює без інтернету;
  • Оперативна пам'ять 2 ГБ LPDDR3;
  • Флеш-пам'ять: 8 ГБ eMMC;
  • Z-Wave Plus (500 серія);
  • Zigbee;
  • FIBARO ID аутентифікація.

Підсумок

Контролер Fibaro Home Center 3 - це інтелектуальна електронна компонента, що дає можливість створювати і налаштовувати автоматизоване управління «Розумним домом». Автоматизована система управління будинком призначена як для підвищення життєвого комфорту, так і для економії часу і бюджету домовласників. Важливо, що починати створення «Розумного будинку» можна лише з тих елементів, які найбільш необхідні на даний момент. Модульність і розширюваність системи «Розумного будинку» на базі технології Z-Wave дають можливість в майбутньому додавати нові елементи «розумного будинку» в залежності від зростаючих потреб. При цьому вартість всього обладнання «Розумного будинку» не перевищить ціну пари квадратних метрів житла, що робить це придбання надзвичайно вигідним вкладенням коштів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

28896 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!