За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Модуль пам'яті для сервера DDR4 32GB ECC RDIMM 2933MHz 2Rx4 1.2V CL21 Micron (CT32G4RFD4293)

код товару: U0391315
Ціна за одиницю:
6819 грн
+151 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм пам'яті 32 ГБ
Частота пам'яті 2933 МГц
Тип пам'яті DDR4
Латентність CL21
Стандарти пам'яті PC4-21300
Напруга живлення 1.2 В
Додатково ECC ,  Dual Rank
Особливості Підтримка ECC
Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування

Додатково

Примітка Поставка товару можлива в ОЕМ-версії. Тобто, товар може поставлятися без супроводжуючих матеріалів і додаткових компонентів, в упаковці без оформлення, що гарантує лише їх безпечне транспортування.

Інші

Виробник Micron
Модель DDR4 32GB ECC RDIMM 2933MHz 2Rx4 1.2V CL21
Артикул CT32G4RFD4293
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Збільшуйте продуктивність ваших серверів
Купувати нові сервери дорого. Домогтися високих результатів від наявної інфраструктури, чи не так?
Збільшення обсягу встановленої пам'яті за допомогою модулів RDIMM Crucial — один із найпростіших і доступних способів зробити встановлення швидшими й ефективнішими. Модулі RDIMM Crucial містять мікросхему регістра, яка спрямовує команди даних і допомагає контролювати потік даних всередині сервера. Завдяки мікросхемі регістра модулі RDIMM Crucial мають паритет ECC, який допомагає запобігти помилкам даних і збільшує загальну безвідмовність системи.

Прискорюйте роботу серверних застосунків
Установлюючи модулі RDIMM Crucial, ви зможете збільшити продуктивність ваших ЦПУ й оптимізувати обчислювальний потенціал ваших серверів. Оскільки пам'ять зазвичай працює як фіксований (не загальний) компонент, вона частіше являє собою більший обмежувальний чинник, ніж процесори або пристрої зберігання, які можуть бути загальними. Збільшуйте свої інвестиції в серверну інфраструктуру завдяки збільшенню обсягу пам'яті.

Діставайте більше користі з вашого ІТ-бюджету
Модулі RDIMM Crucial дадуть вам змогу за частку вартості нових серверів продовжити термін експлуатації та продуктивність наявної інфраструктури й дістати більше користі з уже доступного простору. Навіть якщо вам потрібно замінити наявні параметри, ви все ще можете заощадити, купуючи сервери з мінімальним обсягом установленої пам'яті, а потім збільшуючи обсяг установленої пам'яті за допомогою модулів RDIMM Crucial.

Сумісність із серверами та гарантіями OEM-виробників
Аналогічно тому, як ви модернізуєте встановлені компоненти серверів і вибираєте бренди, ви можете зробити те саме й щодо пам'яті, не турбуючись про скасування гарантії виробника. А щодо продуктивності, то модулі RDIMM Crucial містять на 100% перевірені компоненти та модулі, підтверджені Intel і оптимізовані для найновіших сімейств процесорів Intel Xeon.

Запускайте більше віртуальних машин і збільшуйте швидкість відгуку віртуальних застосунків
Оскільки більшість сьогоднішніх корпоративних застосунків зберігається на серверах і розподіляється на кілька віртуальних машин, обсяг установленої пам'яті сервера відіграє більш критичну роль, ніж раніше. Кожна віртуальна машина, запущена на сервері, зазвичай потребує виділеного обсягу пам'яті, а отже, що більше віртуальних машин ви запускаєте, то більше пам'яті вам потрібно.

Доступні в найновішій технології
Для великих клієнтів Crucial надає підтримку на особливих умовах, забезпечуючи підвищену стабільність корпоративних середовищ. Для членів програми розширеної підтримки передбачені додаткові переваги: покриття вартості технічного обслуговування, надання запасних частин, цілодобова гаряча лінія технічної підтримки та особливі умови доставляння за умови гуртового придбання.

Якість Micron — найвищий рівень надійності
Серверна пам'ять, яка вирізняється довговічністю, вимагає встановлення довговічних галузевих відносин і технологічного співробітництва впродовж декількох життєвих циклів продукту. Компанія Micron тісно співпрацює з лідерами галузі виробництва ЦПП й розробки платформ, а також провідними виробниками серверів і материнських плат для створення умов для технології пам'яті нового рівня. Який результат? Понад 35 років досвіду, внаслідок якого обраний шаблон, розроблений дизайн DRAM і друкованої плати, зібраний модуль і зроблені перевірки від початку до кінця. Такого може досягти тільки справжній виробник пам'яті — не погоджуйтеся на менше.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6819 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!