За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний Wi-Fi роутер Huawei E5356s-2

код товару: U0158995
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт GSM
Покоління зв'язку 3G
Максимальна швидкість прийому (Мбіт/с) 43.2

Бездротовий зв'язок

Стандарти Wi-Fi 802.11b ,  802.11g ,  802.11n
Кількість одночасних підключень 10

Параметри дисплея

Дисплей є

Фізичні характеристики

Ширина (мм) 93
Висота (мм) 60
Глибина (мм) 15
Колір білий

Додатково

Інтерфейси USB

Інші

Виробник Huawei
Модель E5356s-2
Артикул E5356s-2
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний Wi-Fi роутер Huawei E5356s-2

Компактний мобільний роутер, який зручно з собою брати всюди з за його маленьких розмірів і здатністю працювати від вбудованого акумулятора до 5 годин без підзарядки. Пристрій може роздавати інтернет 10 зв'язаних клієнтам одночасно на відстані до 10 метрів в приміщенні або до 20 метрів при відкритому просторі. Роутер оснащений дисплеєм, на якому відображається рівень сигналу мережі, тип підключення, стан Wi-Fi, індикатор підключення до Інтернет, кількість отриманих нових СМС, рівень заряду батареї. Також на екрані з'являється нагадування про назву мережі і пароля.

Пристрій здатний працювати в мережах GSM / UMTS / WCDMA операторів (в Україні це Lifecell, Vodafone, Київстар, ТриМоб) на швидкості до 43,2 Мбіт / сек на завантаження даних і до 5,76 Мбіт / сек на відправку даних. Це досягається за рахунок підтримки найсучаснішої технології для мереж UMTS / WCDMA - DC-HSPA +. З такою швидкістю користувач з легкістю може справлятися з будь-якими надскладними завданнями, такими як перегляд потокового відео, онлайн ігри, завантаження великих обсягів інформації або інтернет-стрімінг.

Роутер оснащений інформативним дисплеєм, на якому відображається оперативна інформація про роботу пристроїв - рівень сигналу, тип мережі, передача даних, рівень заряду батареї, прийняті SMS повідомлення і т.д. Також на дисплеї є меню управління, за допомогою якого користувач може управляти роботою роутера. Воно просте і інтуїтивно зрозуміле навіть для НЕ досвідчених користувачів. Переміщення по пунктах меню виробляється за допомогою кнопки, що знаходиться в торці роутера над дисплеєм, а підтвердження вибору тієї чи іншої функції проводиться натисненням кнопки включення.

Huawei E5356s-2 оснащений знімною акумуляторною батареєю ємністю 1500 мАг, яка дозволяє працювати пристрою в автономному режимі 5-6 годин в залежності від навантаження. Ви можете брати його з собою в дорогу і бути впевненими, що він пропрацює без доступу до мережі електроживлення досить довгий час. Привабливий дизайн. Huawei E5356s-2 має компактні розміри і не велику вагу. Він може поміститися в кишені брюк або дамській сумочці не завдаючи дискомфорту. Матеріали корпусу - приємний на дотик софт-тач пластик залишають приємне тактильні відчуття від користування, а сам дизайн корпусу радує око.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1938 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!