За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка SteelSeries Rival 110 Slate Grey (62470)

код товару: U0322511
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Інтерфейс підключення USB
Тип датчика оптичний
Роздільна здатність (max) 7200 dpi
Роздільна здатність (min) 200 dpi

Додаткові характеристики

Особливості підсвічування
Кількість кнопок 6
Довжина кабеля 2 м

Фізичні характеристики

Колір сірий

Інші

Виробник SteelSeries
Модель Rival 110 Slate Grey
Артикул 62470
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мишка SteelSeries Rival 110 Slate Grey (62470) - це оптимізована ігрова миша, яка оснащена оптичним датчиком TrueMove1 з дозволом 1 до 1, а також механічними перемикачами з ресурсом до 30 млн кліків для забезпечення довговічності.

Розроблено для конкурентної гри. Оптичний датчик SteelSeries TrueMove1 з параметрами 7200 CPI, 240 IPS, 30 g був спільно розроблений з провідним світовим виробником сенсорів PixArt, спеціально для ігор професійного рівня. Замість того, щоб фокусуватися тільки на CPI, TrueMove1 був спроектований для істинного відстеження 1 до 1. Переміщення по певному відстані на килимку миші призводить до того ж точному відстані на екрані, без введення латентності, будь інтерполяції або зменшення джиттера.

Універсальна конструкція підходить для будь-якого захоплення. 6-кнопкова миша з ергономічною формою була вдосконалена завдяки відгукам спонсорованих спортсменів SteelSeries. Міцна текстура з обох сторін Rival 110 забезпечує максимальний захоплення.

Маленька і легка. Легкі і ультра-міцні матеріали зменшують вагу миші до 87.5 г, що дозволяє швидко і природним чином переміщати виріб. Ефективність Esports. Відсутність проблем зі стабільністю, помилок при відстеженні, затримки відповіді. Налаштування On-The-Go. Збережіть налаштування продуктивності і підсвічування прямо на миша для комфортного використання в локальних баталіях.

Підтримка SteelSeries Engine. SteelSeries Engine Software відкриває вражаючий арсенал Engine Apps, який спрощує і дозволяє інтуїтивно налаштувати RGB-підсвічування. Додатки Discord і GameSense Engine дозволяють контролювати внутрішньоігрові події. Підтримка PrismSync. Синхронізація динамічних різнокольорових світлових ефектів між усіма вашими механізмами SteelSeries Prism.

Компанія Steelseries була заснована в Копенгагені в 2001 році. Метою компанії з дня її утворення було виробництво такого грального обладнання, яке б забезпечувало потрібні переваги геймерам з будь-яким рівнем підготовки. Підприємством був пройдений довгий шлях від простого дебютного товару - скляного килимка до виготовлення високоякісного, ергономічного та функціонального грального обладнання, визнаного у всьому світі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1098 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!