За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка SteelSeries Sensei RAW World of Tanks Edition (62162)

код товару: U0064935
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Інтерфейс підключення USB
Тип датчика лазерний
Роздільна здатність (max) 5600 dpi
Роздільна здатність (min) 100 dpi

Додаткові характеристики

Кількість кнопок 7
Довжина кабеля 2 м

Фізичні характеристики

Вага 90 г

Інші

Виробник SteelSeries
Модель Sensei RAW World of Tanks Edition
Артикул 62162
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

З моменту випуску першої мишки, ми черпали назви у Японськими мотивами. Наші мишки є найбільш продуктивними й адаптованими для турнірних боїв.
Ikari означає гнів, Xai - талант і ця тенденція продовжується. Sensei уособлює досвід і мудрість найсильнішого вчителя, а Sensei RAW - є прекрасним підтвердженням. Єдиний, перед яким всі схиляються, єдиний, знає всі рухи і трюки, якими мріють опанувати його учні - але лише деякі здатні їх осягнути. Це і є Sensei RAW. Підкори свою гру разом з нею.

Розроблена разом з найкращими
Ми пишаємося співпрацею з одними з кращих кіберспортивних команд у світі. У нас налагоджена робота з такими грандами, як Natus Vincere, SK Gaming, Fnatic, Evil Geniuses та іншими, беруть участь у розробці та поліпшення нашої продукції.
Для забезпечення максимальної продуктивності у всіх популярних ігрових жанрів, ми залучаємо найсильніших гравців з таких дисциплін, як StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III і Doom. Натисни на картинку нижче, щоб ознайомитись з гравцями, які допомогли нам у тестуванні та вдосконаленні Sensei. Ми дуже вдячні їм, адже Sensei RAW зберігає в собі краще від Sensei, і якщо тобі сподобалася ця мишка, знай, що ці хлопці допомогли зробити її такою, якою вона є.

Гладка немов вітер
Матеріал: спеціальний ігровий тефлон, з якого зроблені ніжки для мишки, покривають 16% нижній частині мишки, що забезпечує максимальне ковзання. Ми рекомендуємо оновлювати ніжки в міру їх зношування.

Підключи, зіграй, переможи
STEELSERIES Sensei RAW World of Tanks Edition (62162) не вимагає установки додаткових програм при підключенні. Вбудованим драйвером можна управляти завдяки LCD-меню внизу мишки. Досить підключити Sensei RAW і грати. Але для тих, хто хоче відчути всі переваги, які дає Sensei RAW, ми рекомендуємо встановити програмне забезпечення SteelSeries Engine.

Шлях Sensei це шлях до перемоги
SteelSeries Sensei RAW є спрощеною версією оригінальної SteelSeries Sensei. Вона уособлює все, що ми знаємо про мишках; все, що ми коли-небудь винайшли, розробили; все, що робить мишку кращого - все це оточує SteelSeries Sensei. Вона створена для перемоги. Уклавши в собі потужне обладнання, досвід розробників і пристрасть професійних гравців, Sensei народилася для турнірних перемог, вона була створена, щоб допомогти тобі перемогти.

Біла підсвітка може працювати в декількох режимах - безперервному, повільному, середньому і швидкому пульсуванні. Також, можна налаштувати інтенсивність підсвічування в трьох режимах: слабо, середньо і потужно. А для тих, хто не потребує підсвічуванню, передбачена функція її повного відключення.
Ця функція може стати в нагоді для тих, хто використовує кілька профайлів під час гри; задаючи кожному з них особливу підсвічування, тепер можна не тільки швидко перемикати свої профілі, але і легко їх розпізнавати.

Потужні макроси
Завдяки програмному забезпеченню SteelSeries Engine, ти можеш записати на Sensei RAW навіть самий довгий і складний макрос. Макроси можуть містити комбінації клавіш і різний таймінг. Як тобі використовувати цю можливість - вирішуй сам (ти можеш налаштувати макрос в рамках правил, передбачених умовами гри, ми просто не стали обмежувати тебе в можливостях.

Краща технологія в своєму класі
SteelSeries Sensei Raw володіє досконалим лазерним сенсором, який забезпечує надійну роботу завдяки значним характеристиками - 10.8 мегапікселів, 12 000 кадрів в секунду і можливістю відстеження до 150 дюймів в секунду.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1485 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!