За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка Mamba Elit Razer (RZ01-00120400-R3G1)

код товару: B0007180
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Інтерфейс підключення USBUSB адаптер 2.4 ГГц
Тип датчика лазерний
Роздільна здатність (max) 6400 dpi

Додаткові характеристики

Особливості підсвічування
Об'єм вбудованої пам'яті 32 Kb
Кількість кнопок 6

Фізичні характеристики

Розмір велика
Розміри 128 x 70 x 42.5 мм

Інші

Виробник Razer
Модель Mamba Elit
Артикул RZ01-00120400-R3G1
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Нова ігрова миша Razer Mamba Elit (RZ01-00120400-R3G1) отримала суттєве оновлення, тепер вона оснащена надточної системою подвійних сенсорів 4G (четвертого покоління), завдяки використанню лазерного та оптичного сенсорів значно поліпшується точність відстеження переміщень шляхом калібрування датчиків для роботи на різних поверхнях і регулювання відстані відстеження при відриві миші від поверхні.? Збільшене на 15% тривалість роботи від акумулятора для безперервної гри, різноманіття варіантів кольору підсвітки для персоналізації, а також технологія бездротового зв'язку, заснована на кращих розробках галузі та оптимізована для ігор - все це дозволяє Mamba Elit виступати у своїй власній, недосяжною для інших, лізі .

Неперевершена бездротова ігрова технологія Razer Mamba Elit (RZ01-00120400-R3G1) дозволяє цій миші працювати з використанням бездротового зв'язку так само добре, як і за допомогою дроту, забезпечуючи абсолютну свободу переміщення миші для славних перемог в іграх. Малий час відгуку (1 мс) забезпечує першочергове виконання вашої команди, навіть якщо супротивник зреагував одночасно з вами.

Оцініть новий стандарт точності керування в іграх, який встановила система 4G з двома сенсорами і дозволом 6400dpi, оснащена лазерним та оптичним сенсорами одночасно, що забезпечує прецизійну калібрування миші для роботи на будь-яких поверхнях і неймовірно високу точність відстеження. Razer Mamba Elit не тільки може встигнути за вашою швидкістю переміщення миші, але також дозволяє настроювати граничну відстань відстеження при відриві миші від поверхні, що дозволяє добитися ідеальної керованості незалежно від вашого стилю гри.

Razer Mamba Elit (RZ01-00120400-R3G1) працює від батареї на 15% довше свого попередника, що дозволить вам довше використовувати її в бездротовому режимі при грі. А коли буде потрібно перезарядка, просто поставте миша на стильну зарядну док-станцію, яка також грає роль приймача радіосигналу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2244 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: