За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка Logitech G903 Lightspeed HERO 16K sensor Black (910-005672)

код товару: U0375640
Ціна за одиницю:
5999 грн
+151 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Підключення бездротове
Інтерфейс підключення USB адаптер 2.4 ГГц
Тип датчика оптичний
Сенсор HERO
Роздільна здатність (max) 16000 dpi
Роздільна здатність (min) 100 dpi

Додаткові характеристики

Кількість кнопок 11
Живлення акумулятор
Довжина кабеля 1.8 м

Фізичні характеристики

Розмір велика
Розміри 130 x 67 x 40 мм
Вага 110 г
Колір чорний

Інші

Виробник Logitech
Модель G903 Lightspeed HERO 16K sensor Black
Артикул 910-005672
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5099206083936
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

HERO: ГОЛОВНА ЗБРОЯ ГЕРОЯ

Вдосконалені технології. Завдяки інноваційному датчику HERO 16K миша відрізняється неперевершеною точністю і продуктивністю, забезпечуючи відстеження без затримок в діапазоні чутливості до 16 000 точок на дюйм при нульових значеннях згладжування, прискорення і фільтрації. Крім того, датчик HERO 16K споживає в 10 разів менше електроенергії, ніж попередні моделі, тому час роботи батареї збыльшився і в той же час знизилася вага миші.

Бездротова технологія LIGHTSPEED забезпечує надвисоку частоту опитування (1 мс) не на шкоду масогабаритні характеристики і часу роботи батареї. Швидке реагування, висока продуктивність, а також виняткова надійність підключення - саме ці якості забезпечили миші LIGHTSPEED популярність серед провідних киберспортсменов з усіх куточків світу.

140 годин роботи без підзарядки.

Крім високої точності, датчик HERO 16K відрізняється фантастичною енергоефективністю: час роботи батареї досягає 140 годин при використанні всіх можливостей RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC і 180 годин - без підсвічування. За цим параметром нова модель перевершує миша G903 попереднього покоління майже в 6 разів.

Технологія бездротової зарядки POWERPLAY

Миша, яка дозволяє грати нескінченно. Система бездротової зарядки POWERPLAY дозволяє заряджати G903 та інші сумісні миші лінійки G, коли користувач відпочиває або грає. Для цього потрібно лише замінити додатковий грузик вагою 10 г модулем POWERCORE з комплекту поставки і закрити кришку. Тепер час роботи батареї - не проблема. Система бездротової зарядки POWERPLAY продається окремо

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC

Повноспектральне RGB-підсвічування реагує на внутрішньоігрові події, звуковий супровід і зміну кольору зображення на екрані. Крім того, її роботу можна синхронізувати з підсвічуванням інших пристроїв лінійки G. Ігрове ПО G HUB дозволяє створювати і налаштовувати власні ефекти, а також анімацію підсвічування, використовуючи палітру з 16,8 млн відтінків. Профілі підсвічування можна синхронізувати на всіх використовуваних пристроях.

МЕХАНІЧНІ КНОПКИ з удосконаленим механізмом

Завдяки металевому пружинному механізму основні кнопки миші (права і ліва) натискаються практично без зусиль. Таким чином, миша відрізняється точним, швидким та злагодженим відгуком. Симетрична конструкція до 11 кнопок.

Розкладку кнопок миші можна змінити, пристосувавши її для роботи правою чи лівою рукою. Знімні бічні кнопки і дворежимне коліщатко з функцією надшвидкої прокрутки дозволяють легко користуватися 7-11 функціями, які користувач може задати на свій розсуд. Налаштування функцій кнопок здійснюється за допомогою ігрового ПЗ Logitech G HUB, яке дає можливість виконувати складні завдання одним рухом пальця.

СЕРТИФІКАЦІЯ PLASTIC NEUTRAL

Модель G903 HERO отримала сертифікат Plastic Neutral за програмою Plastic Bank. Таким чином, купуючи дану модель, ви разом з компанією Logitech робите внесок у програму Plastic Bank, яка спрямована на очищення навколишнього середовища від відходів з пластика.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!