За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка CoolerMaster Recon (SGM-4001-KLLW1)

код товару: U0062566
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для комп'ютера
Інтерфейс підключення USB
Тип датчика оптичний
Сенсор Avago 3090
Роздільна здатність (max) 4000 dpi
Роздільна здатність (min) 800 dpi

Додаткові характеристики

Особливості підсвічування
Об'єм вбудованої пам'яті 32 Kb
Кількість кнопок 9
Довжина кабеля 1.8 м

Фізичні характеристики

Розмір середня
Розміри 116.4 x 64.4 x 42 мм
Вага 139 г
Колір чорний

Інші

Виробник CoolerMaster
Модель Recon
Артикул SGM-4001-KLLW1
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанії Cooler Master вдалося створити надзвичайно цікавий продукт з гідними технічними характеристиками і відмінною ергономікою. Зовні миша виглядає дуже респектабельно і безперечно може скласти конкуренцію пристроям «маститих» компаній на постійно зростаючому ринку ігрової периферії.

У плані функціональності маніпулятор нічим не поступається більшості сучасних ігрових мишей. Створення макросів, програмування додаткових кнопок, регулювання параметрів Lift-Off-Distance, а також перемикання чутливості " на льоту " - це лише частина тих функцій, які будуть доступні користувачеві. Все це підкріплюється простим і інтуїтивно зрозумілим програмним забезпеченням, що дозволяє дещо розширити можливості Cooler Master CM Storm Recon. Якщо ви не женіться за розрекламованими брендами, а навпаки, більше уваги приділяєте співвідношенню якості і ціни, неодмінно варто звернути увагу на Cooler Master CM Storm Recon.

Cooler Master Storm Recon (SGM-4001-KLLW1) - оптична миша з симетричною компонуванням, що робить їй ергономічно зручного використання як правою, так і лівою рукою. Миша оснащена оптичним датчиком Avago 3090, робочий дозвіл якого може бути налагоджене в діапазоні від 800 до 4000 dpi, крім того користувач може налаштовувати і параметри LOD (Lift-Off-Distance - висота відриву).

Підсвітка колеса прокрутки Recon має регульовану колірну схему, а всі кнопки можуть бути легко перепрограмовані. Модуль пам'яті здатний запам'ятати дані п'яти різних профілів і 36 макросів, створені користувачем.

Комбінування різних колірних відтінків додало корпусу Cooler Master CM Storm Recon елегантний зовнішній вигляд. Візуально пристрій не схоже ні на один маніпулятор геймерської лінійки CM Storm. Довжина корпусу становить 116,4 мм, ширина - 64,4 мм. Завдяки невеликим габаритам контролер ідеально лежить в середній за розміром руці. Симетрична форма однаково підходить під управління правою і лівою рукою.

Основна частина корпусу виготовлена з легкого пластику з приємним на дотик софт-тач покриття. Матова поверхня абсолютно не збирає відбитків пальців і надійно фіксує руку на корпусі. Останнім часом все більше виробників використовують саме цей матеріал. Відповідно і компанія Cooler Master не стала виключенням з правил.

Розташування бічних кнопок можна назвати продуманим, так як вони ніяк не заважають користувачеві в управлінні. Клацання передній і задній клавіші дещо відрізняються. Наприклад, клавіша, що знаходиться ближче до долоні, має «глухий» клік і натискається дуже легко, в той час як передня клавіша вимагає більш щільного натискання і видає дзвінкий клік. Різні за звучанням кліки інформують користувача про активацію конкретної клавіші.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

866 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!