За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікрохвильова піч Midea AM720KI9-B

код товару: U0316821
Ціна за одиницю:
3906 грн
+184 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостояча
Об'єм 20 літрів

Енергоспоживання

Потужність НВЧ 700 Вт

Управління

Тип керування електронний
Дисплей дисплей
Тип відкриття дверцят ручка

Додатково

Фізичні характеристики

Ширина 460 мм
Глибина 340 мм
Висота 290 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Midea
Модель AM720KI9-B
Артикул AM720KI9-B
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мікрохвильова піч MIDEA AM720KI9-B обсягом 20 літрів гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якої сучасної кухні. Піч ідеально підходить для швидкого і якісного приготування свіжих і заморожених овочів і фруктів, супів, каш, макаронних виробів і рису, м'яса і риби, а також дбайливого і ефективного розморожування продуктів і розігріву готових страв.

Камера печі покрита інноваційною розробкою компанії Midea - емаллю легкого очищення Smart Clean (Смарт Клин), яка складається зі спеціального жароміцного матеріалу, що не пропускає всередину спраглі жир і залишки їжі. Тому очищати піч можна значно швидше і легше! Функція розморожування призначена для розморожування продуктів згідно їх масі - час і рівень потужності коригуються автоматично, як тільки ви виберете категорію продукту і введете його вага. Панель управління російською мовою і світлодіодний (LED) дисплей допоможуть швидко і легко приготувати улюблені страви!

Сучасне життя неможливе без десятків приладів, що спрощують життя і роблять її комфортніше. Виробництвом таких виробів займається безліч компаній в різних країнах. Одна з них - Midea. Бренд Midea - одна з провідних компаній Китаю. Головна мета компанії - створення "красивого життя" для людей за невеликі гроші.

Вона з середини минулого століття займається виробництвом дрібної побутової техніки. Продукцію в КНР виробляють 14 заводів. В асортименті - 40 категорій. Щорічно компанія продає 300 млн одиниць в 200 країнах світу. Це побутова техніка Midea. Відгуки та коментарі покупців говорять про те, що компанії вдалося досягти поставленого завдання.

Основні товари фірми - кухонна техніка Midea. Відгуки покупців свідчать, що можна знайти практично будь-який потрібний товар цього бренду. В асортименті компанії - великий вибір дрібної побутової техніки. Це мікрохвильовки і хлібопічки, індукційні плити, пилососи, вентилятори, соковижималки, блендери Midea.

Відгуки про техніку свідчать, що це насправді якісні вироби. Вбудована техніка, вироблена компанією, - це духові шафи, варильні поверхні, кухонні витяжки, мікрохвильові печі, пральні і посудомийні машини, подрібнювачі харчових відходів. Співвідношенням ціни і якості подобаються покупцям мікрохвильовки Midea. Зручні в управлінні, управління інтуїтивно зрозуміле.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3906 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!