За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікрохвильова піч Galanz POG-209G

код товару: U0316771
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостояча
Об'єм 20 літрів
Тип гриля кварцовий
Тип внутрішнього покриття емаль

Енергоспоживання

Потужність НВЧ 700 Вт
Потужність гриля 900 Вт

Управління

Тип керування механічний
Тип відкриття дверцят кнопка

Додатково

Діаметр поворотного піддону 265 мм

Фізичні характеристики

Ширина 452 мм
Глибина 327 мм
Висота 262 мм
Вага 11.3 кг
Колір білий

Інші

Виробник Galanz
Модель POG-209G
Артикул POG-209G
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мікрохвильова піч GALANZ POG-210D - кращий вибір за найкращою ціною. Отдельностоящее пристрій виконує свою роботу з максимальним ретельністю, забезпечуючи тільки максимальний результат. Піч має 20 літрами внутрішнього обсягу - відмінний результат для розігріву великої кількості їжі на 26,5-діаметровом поворотному столику. Працює пристрій під механічним керуванням.

Особливістю мікрохвильової печі є кварцовий гриль. З його допомогою ви зможете приготувати м'ясо швидко і смачно, задовольняючи свої гурманські запити. Потужність СВЧ даної моделі дорівнює 700 Вт, потужність гриля - 900 Вт. У всьому іншому піч повністю традиційна: дверцята відкриваються за допомогою кнопки, встановлена ​​крутилка температурних режимів. Піч можна встановити в будь-якому зручному для вас місці. Харчується він від електричної мережі з напругою від 220 до 240 В.

Компанія Galanz, почавши практично з нуля, за наступне десятиліття перетворилася на найбільшого світового виробника побутової техніки. Galanz - китайська торгова марка побутової техніки. Компанія Galanz була заснована в 1978 році і на сьогоднішній день спеціалізується на виробництві мікрохвильових печей, холодильників, пральних і посудомийних машин, а також кліматичної техніки.

У 1993 році Galanz уклала угоду з японською компанією Toshiba Corporation, і виробляла для них мікрохвильові печі під торговою маркою Toshiba. Пізніше Galanz купила наявний у японців бізнес з виробництва побутової техніки залишивши їм 5%. Основним напрямком діяльності Galanz і донині залишаються нові розробки і серійне виробництво сучасних і високотехнологічних СВЧ-печей, яких компанія за 20 років реалізувала більше 300 млн штук. Запуск нової виробничої лінії в 2015 році дозволив збільшити потужність виробництва до 36 млн СВЧ-печей в рік.

Мікрохвильовки Galanz відомі і популярні далеко за межами Китаю, де вони займають лідируючі позиції - так, в Європі попит на пристрої невпинно підвищується. Galanz ставить перед собою досить амбітні цілі зайняти частку в розмірі 8-10% на російському ринку в сегменті побутової техніки. Виробник Galanz отримав визнання на міжнародному ринку, адже його досягнення серед виробників побутової техніки д відзначені багатьма сертифікатами солідних міжнародних організацій і численними преміями.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1808 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!