За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Міжмережевий GSM-шлюз Sprut M2M LITE

код товару: U0049994
Ціна за одиницю:
3613 грн
+94 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Інтерфейси 1 x RS-232 ,  1 х USB Port ,  RS422 ,  RS485

Інші

Виробник Sprut
Модель M2M LITE
Артикул M2M LITE
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Міжмережевий GSM-шлюз SPRUT M2M LITE

Промисловий GSM-модем SPRUT M2M Lite призначений для прийому і передачі даних по GSM-каналу. Відмінно пристосований як для забезпечення мобільного доступу в Інтернет, так і для промислового застосування - телеметрії, бездротового збору даних з датчиків, дистанційного спостереження, управління і сигналізування.

Відмітна особливість Sprut M2M Lite від Sprut M2M - відсутність цифрових і аналогових входів / виходов.Області застосування: автоматика котелень; облік електроенергії; облік газу; платіжні термінали.

SPRUT M2M Lite - це недороге і якісне рішення для організації бездротових систем збору і передачі інформації по мережі GSM. Пристрій надає прозорий GSM канал і фактично є «віддаленим» послідовним портом. Для систем, чутливих до виникнення тимчасових розривів всередині пакету даних, які можуть виникати при прийомі по GPRS-каналу, забезпечується режим нерозривному видачі прийнятого пакета в канал RS232 і RS 485 після його повного прийняття терміналом з TCP / IP-сокета.

Для виключення ситуації «зависання» терміналу всі етапи з'єднання і передачі даних охоплені контролем часу завершення, інтервали якого теж задаються користувачем. В процесі роботи відслідковуються нештатні ситуації (збої SIM-карти, рівень GSM-сигналу, реєстрація в GSM / GPRS-мережі, збої в мережі оператора зв'язку, передача даних через TCP / IP роз'єм, активність на порту даних і т. П.) і забезпечується максимально швидке відновлення з'єднання, в тому числі за рахунок перезавантаження або переходу на резервний канал.

Переваги, одержувані від використання обладнання автоматичної автоматизації: зменшується обсяг ручної роботи; багаторазово зростає продуктивність праці співробітників; скасовуються паперові носії (книги обліку); знижується ймовірність помилок; економиться робочий час на зборі інформації.

Функціональні можливості:. Прозора передача даних по мережі GPRS в режимі "Клієнт" або "Сервер" з використанням протоколів TCP або UDP. Для передачі даних може бути використаний порт RS-232, RS-485. Підтримка протоколу Modbus. Конвертація протоколу ModbusTCP в ModbusRTU або ModbusASCI. Підтримка протоколу SSL. Режим «клієнт». Фільтр вхідних з'єднань в режимі сервер. Передача даних або віддалена конфігурація через CSD з'єднання. Захист паролем для обмеження доступу до налаштувань пристрою.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3613 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!